Home > Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams dialect. Johan Museeuw presenteert ‘Zillion’ en win Kinepolis-tickets

Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams dialect. Johan Museeuw presenteert ‘Zillion’ en win Kinepolis-tickets

Geschreven op 28 oktober 2022 om 13:48 door Mario De Wilde

Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. hier zijn we weer met ‘Oscar Popcorner’, je weet wel de enige film ter wereld in het West-Vlaams dialect. Vandaag ligt de bijzondere taak van de presentatie in handen van Johan Museeuw, al ontdek je op het einde van de voorstelling de echte presentator van dit weekend. Ofwel ben je drie maanden op Mars vertoefd ofwel zit je al een flinke tijd onder de narcose maar ‘Zillion’ is uit. Toeters en bellen werden de voorbije dagen niet gespaard, bij de première van Zillion in Kinepolis. Hetzelfde geldt voor de ganse promotiecampagne rond de film over de legendarische discotheek. Met dank aan Glenn De Keyser (www.glenndekeyser.com).

Het verhaal. 1997. Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen. Bijna 20.000 Vlamingen kochten in voorverkoop een ticket bij Kinepolis. Ongezien voor een Belgische film, zeggen ze daar. “Normaal zie je dit enkel bij Hollywood-blockbusters.

Wedstrijd, win een 1+1 ticket gratis

Jullie lezers en kijkers kunnen, net zoals vorig seizoen, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen.

Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer ontdek je wat moeke van Frank altijd zei. Wat waren de woorden?

-In welke stad bevond zich de ‘Zillion’?

-Ben je destijds zelf ook in de discotheek geweest?

Bezorg ons alles voor maandagavond 31 oktober om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Zillion’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

3 reacties

Familie Coopman, Brugge
Geschreven op 2022-10-30 10:31:19
Ik zie op de website dat er nog flink wat typetjes van Glenn de komende tijd de 'Popcorner' zullen verblijden. Pluim x 10. Familie Coopman, Brugge
Karel Seynaeve, Ieper
Geschreven op 2022-10-30 10:29:25
Dat is toch gewoon grandioos. Doe je ogen dicht en je hoort effectief de Museeuw. Knap gedaan en nu ga ik meteen meedoen aan de wedstrijd. Karel Seynaeve, Ieper
Luc
Geschreven op 2022-10-28 14:26:15
Haha ja woor is den tiet heee, van vroeger... Den tiet van de 3 wespen en gesneden brood.. Ja vroeger was alles beter.. 😂😂 (tof filmpe).

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.