Home > Filmrubriek Oscar Popcorner. Fons presenteert ‘Black Panther’ & ‘Strange World’ en win je 1+1 Kinepolisticket

Filmrubriek Oscar Popcorner. Fons presenteert ‘Black Panther’ & ‘Strange World’ en win je 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 11 november 2022 om 13:33 door Mario De Wilde

Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. hier zijn we weer met ‘Oscar Popcorner’, je weet toe. wel de enige film ter wereld in het West-Vlaams dialect. We zijn aan aflevering 48. Vandaag ligt de bijzondere taak van de presentatie in handen van Fonske uit Brugge. Wat weet hij zoal te serveren? Op zijn eigen gezapige manier kom je het allemaal te weten. Veel kijk-, luister- en leesgenot.

De eerste is er eentje uit de Marvel Studios’ ‘Black Panther: Wakanda Forever’. In de film vechten koningin Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T’Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda. Vreemd toch allemaal, he…

De tweede komt een weekje later uit en is de animatiefilm Strange World. De familie Clades bestaat uit een aantal legendarische ontdekkingsreizigers die samen op zoek zijn naar een onbekend en verraderlijk land. Deze reis zit echter niet zonder gevaar, want buiten de fantasierijke wezens die de familie opwachten zorgt ook het geruzie van de familie voor problemen. Het is daarom de vraag of de familie ooit zal aankomen op hun bestemming. Als jullie dat allemaal niet nieuwsgierig moet maken…

Jullie lezers en kijkers kunnen, net zoals vorig seizoen, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen.

Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Black Panther: Wakanda Forever’ zie je hoe Shuri de film voorstelt. Wat is de naam van de actrice die deze rol op haar neemt?

-Welk cadeau kreeg de kleinzoon in de film ‘Strange World’ voor zijn tweede verjaardag?

Bezorg ons alles voor maandagavond 14 november om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Black & Strange World’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

1 reactie

Hullebus wilfried
Geschreven op 2022-11-11 20:32:40
Letitia Wright

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.