Home > Filmrubriek Oscar Popcorner. Christoon presenteert ‘Close’ en ‘The Invitation’ en win je 1+1 Kinepolisticket

Filmrubriek Oscar Popcorner. Christoon presenteert ‘Close’ en ‘The Invitation’ en win je 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 4 november 2022 om 13:39 door Mario De Wilde

Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. hier zijn we weer met ‘Oscar Popcorner’, je weet  toe. wel de enige film ter wereld in het West-Vlaams dialect. We zijn aan aflevering Vandaag ligt de bijzondere taak van de presentatie in handen van Christophe, alias Christoon van de Tovershows, samen met zijn papegaaien. Wt weet hij zoal te serveren. Even het beeld scherpstellen…

We starten al meteen met het Belgisch hitsucces ‘Close’. De titel verwijst naar de film van regisseur Lucas Dhont. Hier alvast het beknopte verhaal. Nadat de intense vriendschap tussen de twee dertienjarige jongens, Leo en Remi, abrupt wordt afgebroken, zoekt Leo vol onbegrip toenadering tot Sophie, de moeder van Remi. CLOSE volgt het parcours van een vriend en een moeder, waarin kwetsbaarheid, identiteit en liefde centraal staan. Schoon toch, hé?

De tweede prent is er eentje uit het horrorgenre. ‘The Invitation’. Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test… en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, wordt ze eerst verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Maar wanneer ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is zien te overleven

Jullie lezers en kijkers kunnen, net zoals vorig seizoen, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen.

Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Close’ worden op de schoolbus de namen van de passagiers afgeroepen. Wie ontbreekt er op de bus?

-Naar waar gaat de reis van Evie in ‘The Invitation’?

Bezorg ons alles voor maandagavond 7 november om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Hallo Oscar’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.