Home > Fietsroute ‘Week van de Korte Keten & Kapellekes’ in Lichtervelde voorgesteld

Fietsroute ‘Week van de Korte Keten & Kapellekes’ in Lichtervelde voorgesteld

Geschreven op 9 mei 2022 om 15:25 door Mario De Wilde

Zopas werd in Lichtervelde de fietsroute ‘Week van de Korte Keten & Kapellekes’ voorgesteld. Het is een initiatief van het Lichtervelds Economisch Forum (LEF), de Landbouwraad en Unizo Lichtervelde, samen met de gemeente en provincie West-Vlaanderen. Tijdens de Week van de Korte Keten, van 14 mei tot en met 22 mei, passeer je via de uitgestippelde Kapellekesroute van 32 km langs de Korte Keten-handelaars van de gemeente Lichtervelde.
Deelnemers Week van de Korte Keten
Maar liefst zeven van de negen deelnemende lokale handelaren dragen het label “100% West-Vlaams”: Koffie Dumolyn, De Bossneppe, Cool & Co, Damplashoeve, Hoevewinkel De Veldbloem, Hoeveslagerij Het Merelhof en Groenten en Fruit Van Houcke. Grondig Anders en Groenten en Fruit Joost & Carine nemen ook deel aan de Week van de Korte Keten en vind je dus langs de Kapellekesroute.
Win geschenk t.w.v. € 25
Aan deze week is een tombola verbonden waarbij negen cadeaus t.w.v. € 25 van de deelnemende handelaars verloot worden. Per aankoop bij een deelnemende handelaar krijg je een invulstrookje. Dit strookje deponeer je in de gele brievenbus aan het gemeentehuis. Deponeren kan tot dinsdag 24 mei 2022. De trekking volgt op woensdag 25 mei 2022. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Bij de ‘100% West-Vlaams’ leden worden extra per aankoop kraslotjes uitgedeeld waar je ook kans maakt op mooie prijzen die aangeboden worden door de provincie West- Vlaanderen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.