Home > Fietsevenement Strade Vive Bikefest 2.0. in Sint-Eloois-Vijve mikt op 1500 fietsliefhebbers

Fietsevenement Strade Vive Bikefest 2.0. in Sint-Eloois-Vijve mikt op 1500 fietsliefhebbers

Geschreven op 19 februari 2024 om 11:12 door Mario De Wilde

Op zaterdag 2 maart 2024 wordt Sint-Eloois-Vijve (Waregem) opnieuw het mekka voor iedere fietsliefhebber. Voor de tweede keer vindt de geanimeerde fietsrit Strade Vive Bikefest er plaats. Vorig jaar wist de eerste editie meer dan 1000 enthousiastelingen te lokken. Dit jaar mikt de organisatie, Tony Devos (Fietsen Devos), Anton Godecharle, Tom Verhelst, Simon Vansteenkiste, Laurent van Parys & Maxim Declercq (De Porcherie), op maar liefst 1500 deelnemers.

Het fietsevenement combineert een uitgestippelde tocht met verschillende afstanden voor de mountainbike, racefiets en gravelbike in de ochtend met de alom bekende voorjaarsklassieker Strade Bianche op groot scherm in de namiddag. Onderweg zijn verschillende tussenstops met DJ en ambiance voorzien. Daarnaast zijn er ook meerdere beursstanden van fietsmerken en producten, een recovery corner en een spetterende afterparty. Zowel onderweg als aan de aankomst zijn verschillende prijzen ter waarde van meer dan 1500 euro te winnen met Strava en Tacx challenges.

Iedere deelnemer die een ticket koopt kan rekenen op een gratis kop koffie, Kwaremont, pasta, meerdere bevoorradingen, beveiligde fietsenparking, afspuitstand en douches. Wie op voorhand zijn ticket aanschaft krijgt bovendien een goedgevulde goodie-bag.

Tickets (mountainbike (35km/50km/70km), cyclo (60km/85km/110 km) en gravel (65km/90km/110km)) zijn verkrijgbaar via www.myticketshop.be en kosten slechts €12 in voorverkoop en €14 aan de deur. Leden van Cycling Vlaanderen kunnen rekenen op een korting.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.