Home > Feestjes, springen, cadeautjes….Jumpsquare en DreamLand slaan in Brugge de handen in elkaar

Feestjes, springen, cadeautjes….Jumpsquare en DreamLand slaan in Brugge de handen in elkaar

Geschreven op 16 september 2022 om 10:28 door Mario De Wilde

Een verjaardagsfeest voor kinderen organiseren hoeft niet altijd veel werk te zijn. Dat vinden Jumsquare en DreamLand ook. Daarom slaan hun Brugse vestigingen de handen in elkaar. Voor een minimum aan kopzorgen en een maximum aan fun op kinderfeestjes. De lokale samenwerking in de Brugse vestigingen van Jumpsquare trampolinepark en DreamLand is een testproject. Op die manier willen ze verjaardagsfeesten toegankelijker maken voor ouders en kinderen. Een verjaardag is nu eenmaal een belangrijk moment. Daar horen zowel cadeautjes als een feestje bij. Door de krachten te bundelen gaan DreamLand en Jumpsquare voor een maximale ontzorging van ouder en kind.
Birthday deal
Een verjaardagsfeest organiseren wordt namelijk zeer eenvoudig. Jumpsquare en DreamLand lanceren in Brugge de actie Birthday Deal. Bij DreamLand Brugge staat een verjaardagstroon waar het jarige kind de verjaardagsbel mag luiden. Een medewerker helpt om een wishlist samen te stellen aan de hand van een versierde winkelkar. Die mag het kind volladen met artikelen die het cadeau wil krijgen.
Het feest gaat vervolgens door bij Jumpsquare. Op die Jump Party zijn kinderen, ouders en ouders van uitgenodigde kinderen welkom aan een aparte check-in. De party master van dienst brengt het gezelschap naar een speciaal gereserveerde tafel. Alle praktische info wordt vooraf toegestuurd. Dat is meteen zorgeloos genieten.

Feest en cadeaus
Feest vieren en geschenken geven gaan zo hand in hand. Gedaan met piekeren of het cadeau al in de speelkoffer van de jarige zit. Alles wordt geregeld, van a tot z. Of van de uitnodigingen tot een verfrissende verrassing tijdens het feest. Mama en papa reserveren alles eenvoudig online. Met één druk op de knop.

En de jarige? Die krijgt de cadeautjes van het wenslijstje en een feestje waar nog jaren over nagepraat wordt. Bovendien ontvangt het feestvarken bij DreamLand nog eens 5 procent op de tien duurste cadeautjes van de lijst.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.