Home > FC Knokke in slechte papieren na opnieuw verlies, nu thuis tegen Young Reds Antwerp FC 1-2

Geschreven op 18 september 2022 om 17:08 door Mario De Wilde

F.C. Knokke heeft deze middag een slechte zaak gedaan met opnieuw geen punten, ditmaal tegen Young Reds Antwerp FC, de youngsters uit Antwerpen. Die kwamen via een strafschop in de eerste helft op voorsprong maar Ruben kon in de 55ste minuut gelijkmaken. Wie gedacht had dat daarmee de West-Vlamingen op weg zouden zijn naar een eerste thuisoverwinning had het verkeerd voor wat de roodwitten scoorden nog niet zo heel lang voor het einde van de wedstrijd. Daarmee raakt FC Knokke echt wel in de gevarenzone. Overigens moet Knokke straks voor de Croky Cup tegen die andere Antwerpse ploeg Beerschot. Enkel de openingswedstrijd tegen Dessel werd door Knokke gewonnen met 0-4 cijfers.