Home > FAYARD pop up cinema in Brugge opent straks voor de tweede maal de deuren

FAYARD pop up cinema in Brugge opent straks voor de tweede maal de deuren

Geschreven op 16 juni 2020 om 15:48 door Mario De Wilde

Van zaterdag 4 juli tot en met zondag 30 augustus 2020 kan elke film-en cultuurliefhebber in FAYARD pop up cinema (Kasteel Les Fayards, Pelderijnstraat 54, 8310 Sint-Kruis) tijdens de weekends opnieuw terecht voor gratis openluchtfilm voorstellingen en indoor voorstellingen in een uniek, sfeervol en gezellig kader.

FAYARD pop up cinema, the place to be voor gratis openluchtfilms en indoor filmvoorstellingen
Na een succesvolle eerste editie, opent FAYARD deze zomer voor de tweede maal de deuren op de prachtige site van Kasteel Les Fayards (Pelderijnstraat 54, 8310 Sint-Kruis). Van zaterdag 4 juli tot en met zondag 30 augustus 2020 zal FAYARD haar bezoekers elke zaterdag verwennen met gratis openluchtfilm voorstellingen in een uniek, sfeervol en gezellig kader. Het programma biedt een mix van filmklassiekers binnen alle genres. Voor elk wat wils! Op het FAYARD programma staan onder andere openluchtfilm vertoningen van de klassiekers ‘The Rocky Horror Picture show’ (01/08), ‘Psycho’ (08/08), ‘E.T.’ (15/08) en ‘Mamma Mia!’ (29/08).

FAYARD biedt ook kansen aan film-en cultuurorganisaties die een filmvoorstelling willen programmeren los van het reguliere FAYARD programma. Pelliculot, Kuma, Razor Reel en Clarksville Station verwennen de FAYARD bezoekers deze zomer alvast met een alternatief filmaanbod binnen de klassieke film, de anime film en de genre film. Naast de openluchtfilms op zaterdag zal FAYARD ook elke zondag één of meerdere indoor filmvoorstellingen programmeren. De focus zal liggen op kinder-en familiefilms. Het volledige programma wordt aangekondigd via www.facebook.com/fayardbrugge
COVID-19 voorzorgsmaatregelen
De gezondheid van de bezoekers, medewerkers en samenleving is voor de organisatie van FAYARD prioritair. FAYARD pop up cinema zal geopend worden met de nodige voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorzieningen. Belangrijk is dat FAYARD voor zowel de openluchtfilm voorstellingen als de indoor filmvoorstellingen zal werken met een maximum capaciteit. Voor de openluchtfilmvoorstellingen wordt de capaciteit ingesteld op maximum 200 bezoekers. De openluchtfilm voorstellingen zijn vrij toegankelijk maar er zal ook een online reservatiesysteem geopend worden voor iedereen die vooraf een plaatsje wil reserveren. Ook voor de indoor filmvoorstellingen voorziet FAYARD een reservatiesysteem zodat de maximumcapaciteit nooit overschreden wordt en de filmvoorstellingen in de meest veilige omstandigheden kunnen doorgaan.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.