Home > Farah Gheneyn (36) is Brugse finaliste voor Miss Wellness Beauty 2023

Farah Gheneyn (36) is Brugse finaliste voor Miss Wellness Beauty 2023

Geschreven op 14 december 2022 om 16:10 door Mario De Wilde

Farah Gheneyn, 36 jaar, trotse mama van twee tienerdochters en afkomstig uit Brugge, is zopas tot finaliste van Miss Wellness Beauty 2023 gekozen. Farah werkt fulltime als deskundige overheidsopdrachten voor de Stad Brugge. Daarnaast is ze recent in bijberoep gestart als make-up artist onder de naam ‘Make-up by Farah’. Farah: “Ik volgde begin dit jaar enkele opleidingen waaronder dag- en avond make-up, bruidsmake-up, fashion en tv & movie make-up. Iedereen die mij kent, weet dat ik een goedlachse, enthousiaste persoonlijkheid ben. Ambitieus en gedreven ook, dus ik zie dit avontuur als een unieke ervaring om mezelf op de kaart te zetten als make-up artist. Deze kans is onverwacht op mijn pad gekomen, maar het is een ontzettend mooie mogelijkheid om bij te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Ik mag doorheen dit traject workshops volgen bij de verschillende sponsors, ik word begeleid door het Nationaal Comité-team en ik leer ook heel veel bij van de andere medekandidaten.”

Miss Wellness Beauty is een atypische missverkiezing. Er wordt gezocht naar een ambassadrice die een jaar lang de beautysector zal vertegenwoordigen en die daar ook de juiste persoonlijkheid voor heeft. Spreekt vanzelf dat Sarah het als een grote eer beschouwt om bij de 23 finalistes te zijn. Vanaf februari 2023 kan je stemmen voor haar. Volg alvast het spannend avontuur van de Brugse op de sociale media onder haar eigen naam: Farah Gheneyn.

1 reactie

Maarten du Bois
Geschreven op 2022-12-19 12:40:07
Mijn oprechte gelukwensen, Farah. En vergeet de duurzame Belgische vis niet. Gezond van binnen, mooi van buiten! Succes.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.