Home > Fans van Ierse folk…Neefje van Luka Bloom komt op 17 mei naar Brugge

Fans van Ierse folk…Neefje van Luka Bloom komt op 17 mei naar Brugge

Geschreven op 9 mei 2023 om 16:34 door Mario De Wilde

In UNIE-K Brugge staat binnenkort Ierse folk op het menu… en nog veel meer trouwens. De neef van Luka Bloom komt op bezoek in Brugge: Davóg Rynne. Deze rasechte Ierse folkmuzikant treedt op in UNIE-K Ons Erf op 17 mei om 19u30. De opbrengst gaat naar de werking voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel in UNIE-K Ons Erf. Een kaart kost 10 euro en kan je bestellen via uniek.org/huiskamerconcertxxl.
Davóg Rynne is entertainer, gitarist, bodhranspeler, zanger, verteller … Een veelzijdig artiest met invloeden van de folkband Planxty. Veelbetekenende teksten, prachtige verhalen, humor, nostalgie … Je mag het allemaal verwachten. Vorig jaar bracht hij zijn eerste album “Talk to me” uit.  Een voorsmaakje? Ga naar de website van UNIE-K.

UNIE-K Ons Erf is een voorziening voor mensen met een beperking. Deze organisatie tovert zich voor de gelegenheid om tot een grote huiskamer voor een ruimer publiek: muziekliefhebbers, buurtbewoners, vrienden en familie van zij die er wonen, leven en werken zijn van harte welkom. Als het concept in de smaak valt, volgen nog ‘huiskamerXXL-concerten’.

UNIE-K kreeg onlangs de ereplaats voor ‘andere zorgorganisatie van het jaar’ omdat ze zich inzetten voor participatie en inclusie. Hun aandacht gaat naar verbindingen tussen een diversiteit van mensen. Dit verhoogt de veerkracht van mensen en buurten. Bovendien creëren ze ontmoetingskansen voor zij die in UNIE-K Ons Erf wonen en leven. Een win-win dus. Een mooi voorbeeld hiervan is dat ze de troeven van het domein ter beschikking stellen aan buurtbewoners via lokale organisaties en verenigingen. De groene omgeving (bos, graspleintjes, blotevoetenpad, Magdalenahoeve …), ruime lokalen (met onder meer terras, toegankelijk sanitair en kitchenette) en de grote parking kunnen een meerwaarde betekenen voor een bruisende buurt. Zo volgt er in de zomer het Brugse ‘Uitwijken’, die voor Sint Michiels op de locatie van UNIE-K Ons Erf zal plaatsvinden.
Meer info: uniek.org/huiskamerconcertxxl of vanessa.dermaut@uniek.org

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.