Home > Familiebedrijf Sijs uit Brugge heeft vanaf nu drie vestigingen in onze provincie

Familiebedrijf Sijs uit Brugge heeft vanaf nu drie vestigingen in onze provincie

Geschreven op 17 augustus 2020 om 14:23 door Mario De Wilde

In deze bizarre periode een overname finaliseren? Familiebedrijf Sijs uit Brugge realiseerde het afgelopen week. Met de overname van TVD Torhout brengen Koen en Ewout Bouckaert het aantal Sijs-vestigingen op drie. “TVD verdeelt – op enkele merken na – dezelfde producten als Sijs. Voor ons team en de klanten zijn er geen merkbare veranderingen, behalve dat klanten nu ook in Torhout kunnen langskomen voor ons uitgebreid gamma verf-, zonwering- en decoratieproducten.”, vertellen de trotse broers.

Weinig hinder door corona
De voorbije coronaperiode zat het team van Sijs allesbehalve stil. “Zowel particulieren als bedrijven hadden tijd om de klusjes te doen die nog op hun to-dolijst stonden. Ook heel wat van onze professionele klanten konden blijven doorwerken. Zo hadden schilders veel buitenopdrachten op de agenda staan waardoor er ettelijke liters verf bij ons werden besteld.”, aldus Ewout –verantwoordelijke voor de verfafdeling.  Zijn broer Koen zag de verkoop van buitenzonwering de hoogte inschieten net na de lockdown. “Mijn team en ikzelf verwerken tot op heden nog elke dag heel wat aanvragen. Als zaakvoerders zijn we heel trots op de flexibiliteit van ons team en zijn we ontzettend dankbaar dat klanten nog steeds de weg naar Sijs vinden.”

Team breidt nog verder uit
Sijs staat garant voor een sterke klantenservice. Om dit te blijven waarmaken, kwamen er onlangs enkele nieuwe collega’s bij. Isabelle geeft de klanten professioneel interieuradvies en Tommy vervoegt het magazijnteam. Zelf aan de slag bij Sijs? Er zijn o.a. vacatures voor een plaatser in Brugge en een interieuradviseur voor de vestiging in Torhout.

Familiebedrijf met ambitie
Sijs bv is met zijn 60 lentes een gevestigde verdeler van verf, decoratie en zonwering. In 2009 namen de broers Koen en Ewout Bouckaert de firma over van hun ouders, de start van hun groeiverhaal.
De winkel aan de Pathoekeweg in Brugge werd uitgebreid met een gloednieuwe showroom en vandaag wordt er in Kortrijk volop gebouwd aan een nieuwe winkel. Met de overname van TVD Torhout werken de broers verder aan een mooie toekomst voor hun familiebedrijf.

Sijs BV, Pathoekeweg 31, 8000 Brugge

2 reacties

Annelies
Geschreven op 2020-08-17 22:55:58
Super goed bezig!!
Danique
Geschreven op 2020-08-17 15:45:16
Top-team!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.