Home > Familie Verlinde uit Diksmuide (7 kinderen en eentje onderweg) zaterdag in ‘Families XXL’

Familie Verlinde uit Diksmuide (7 kinderen en eentje onderweg) zaterdag in ‘Families XXL’

Geschreven op 26 maart 2024 om 06:26 door Mario De Wilde

Binnenkort (komende zaterdag) is de grote familie Verlinde uit Diksmuide te zien in ‘‘Families XXL’ op VTM. Het is Stephanie Planckaert die het programma presenteert. “Elk gezin heeft ook een heel eigen bijzonder verhaal waardoor het al snel meer werd dan enkel binnenkijken bij, ze lieten me toe in hun leven én in hun hart. Ik werd steeds ontvangen met open armen en er werd vaak een patatje voor mij bijgekookt, ook al staan er daar sowieso al heel wat patatjes op het menu”, grapt de 35-jarige Planckaert-telg.

Stephanie Planckaert, die opgroeide in een gezin met drie kinderen en zelf moeder van drie is, kreeg de eer ‘Families XXL’ te presenteren. ‘Het was fantastisch om ondergedompeld te worden in het reilen en zeilen van 6 XXL-families. Bij ons is het met drie kinderen soms al enorm chaotisch dus ik was heel benieuwd naar hun aanpak en methodes’, klinkt het.

Mama Nena (31) en papa Kevin (31) Verlinde zijn de trotse ouders van zes kinderen en eentje on the way. Na Esmée (10), Noä (10), Elien (8), Gunther (6), Wout (4) en Camille (2) breidde hun kroost tijdens de opnames uit met een derde zoontje, Yarne. Van die zeven kinderen was er slechts eentje bewust gepland. Dat zoontje Gunther lijdt aan de immuunziekte PID en baby Yarne de erfelijke ziekte mogelijk ook heeft, maakt het er voor Nena en Kevin niet makkelijker op. Kevin is voor dag en dauw het huis uit voor zijn job als klusjesman, terwijl Nena het huishouden runt met zeven kinderen. Daar zal het mogelijk bij blijven, want papa Kevin denkt eraan om een ‘knipje’ te laten leggen. ‘Zeven kinderen is genoeg, er moeten er geen meer bijkomen’, klinkt het.

‘Families XXL’ is vanaf 30 maart elke zaterdag om 20u25 te zien bij VTM en ook op VTM GO. 

 

1 reactie

Mario Lamote
Geschreven op 2024-03-26 08:52:27
Ga ik eens naar kijken,hoe alles werkt in zo'n groot gezin

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.