Home > Fabriekspand in Roeselare wordt half november Spirituele Expo’s van Bloom

Fabriekspand in Roeselare wordt half november Spirituele Expo’s van Bloom

Geschreven op 20 oktober 2022 om 09:05 door Mario De Wilde

Het nastreven van een mindful leven is zonder meer een uitdaging. Iets wat ze bij Bloom maar al te goed beseffen. Daarom zet Bloom zich sinds jaar en dag in om spiritualiteit en moderne vormen van lichaamswerk werkelijk voor iédereen toegankelijk te maken. Bloom doet dat niet enkel aan de hand van het gelijknamige open-minded magazine, maar ook met workshops en lezingen, de eigentijdse en gebruiksvriendelijke website (www.bloom.be) en de Spirituele Expo’s natuurlijk. En ook dit najaar strijkt Bloom in maar liefst elf steden neer.

Een plek van vooruitstrevende inzichten

Het domein van bewustzijnsverruiming evolueert snel in een wereld waar verwarring troef is. De tijd waarin kwakzalvers de spirituele wereld overheersten, behoort gelukkig tot het verleden. Op de publieksbeurzen van Bloom is er enkel plaats voor experts met echte kennis van zaken, die met eerlijkheid en nauwkeurigheid de bezoekers benaderen. Mensen zoeken richting, antwoorden en willen het leven doorgronden, zeker in tijden wanneer alles steeds onzekerder wordt. Men is hier op de juiste plaats, want spiritualiteit is meer dan in een glazen bol staren. Ook in de pseudowetenschappelijke leer is men onderhevig aan kennis, kunde en regels.

Ook wie niet thuis is in het paranormale kan op deze publieksbeurs een boeiende dag beleven. Want Bloom trok alle registers open en biedt een ruime waaier aan kennisdomeinen aan. Zo biedt deze expo naast astrologie, kaartleggen en handlezen ook aandacht aan moderne vormen van lichaamswerk waaronder intuïtief schilderen, ademwerk, yoga, meditatie en zelfcoaching. Organisator Eva Vanooteghem omschrijft het als volgt: ‘Met deze expo’s trachten we inspiratie te bieden, zowel voor mind, body én soul, zodat een meer vervuld leven binnen handbereik komt te liggen.’ Daarnaast kun je vele lezingen en workshops volgen die doorheen de dag gratis worden aangeboden. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken, Bloom pakt elke keer uit met een divers aanbod. Volledige programma te raadplegen op: https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-roeselare

De Spirituele Expo’s vinden plaats over heel Vlaanderen, zodat iedereen kennis kan maken met dit aanbod. Op 13 november 2022 zijn we te vinden in het Fabriekspand in Roeselare. Wat mag je verwachten op de Spirituele Expo’s van Bloom?

– Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.

– Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken… Noem maar op!

– Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van feng shui, over het werken met je innerlijke krachten tot mediatie- en yogasessies.

– Maal elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding mee en maak kans op een prijs uit het diverse aanbod prijzen.

– Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.

– Word verwend met een kopje Detox thee van The Herborist (voor de eerste 50 bezoekers).

– Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.