Home > Extra vaccinatiemoment in Torhout en Gistel morgen woensdag 29 december

Extra vaccinatiemoment in Torhout en Gistel morgen woensdag 29 december

Geschreven op 28 december 2021 om 17:35 door Mario De Wilde

De vaccinatiecentra in Torhout en Gistel voorzien een extra vaccinatiemoment op woensdag 29 december. Hoewel de medewerkers van onze vaccinatiecentra tussen Kerst en Nieuwjaar normaal even gas terug mochten nemen terwijl de vaccinatiecentra opgeschaald worden, zal er nu toch gevaccineerd worden op woensdag 29 december. Dat is beslist n.a.v. de vraag van het Agentschap Zorg en Gezondheid om tijdens de kerstperiode verder te vaccineren.

Oproep via e-mail of SMS

De afgelopen dagen werden mensen uitgenodigd voor dit vaccinatiemoment, dat gebeurde via e-mail (vanuit het cov19-vaccin@doclr.be) of via SMS (8811). Ook de dag zelf kan je nog een uitnodiging ontvangen. Door ziekte, quarantaine of andere omstandigheden kan het zijn dat er vaccins over zijn. Ben je vrij op woensdag 29 december en wil je in aanmerking komen om opgeroepen te worden voor een boosterprik? Registreer je dan via www.qvax.be. Wij nemen contact met jou op en vermelden dan het exacte tijdstip dat je mag langskomen. Heb je een uitnodiging ontvangen en heb je vragen? Je kan je vraag steeds stellen via vaccinatie@torhout.be of vaccinatie@gistel.be. Vermeld steeds je rijksregisternummer en
telefoonnummer zodat de medewerkers je snel kunnen verder helpen. Om het vaccineren vlot te laten verlopen herinneren we je eraan om zeker je identiteitskaart mee te brengen naar het vaccinatiecentrum. We willen via deze weg ook de medewerkers van de vaccinatiecentra uitdrukkelijk bedanken om dit alsnog mee mogelijk te maken. Bedankt voor jullie inzet!

Meer info:

Praktische info over de locaties en bereikbaarheid van de vaccinatiecentra vind je op de websites
van de gemeenten (Torhout, Kortemark, Koekelare, Ichtegem, Gistel & Oudenburg).

Algemene informatie over vaccineren is terug te vinden op www.laatjevaccineren

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.