Home > Essevee verlengt contract tot 2025 van drie jonge talenten

Essevee verlengt contract tot 2025 van drie jonge talenten

Geschreven op 21 januari 2023 om 07:36 door Mario De Wilde

Dylan Demuynck (18), Lennert Hallaert (19) en Modou Tambedou (19) verlengen hun contract bij SV Zulte Waregem tot 2025. Essevee blijft inzetten op de ontwikkeling van jonge spelers. Tambedou tekende deze zomer een contract aan de Gaverbeek en ontpopte zich tot één van de sterkhouders in het team van Mbaye Leye. De Senegalees verlengt zijn verblijf in de Elindus Arena tot 2025.

Lennert Hallaert maakte afgelopen deze zomer de overstap van de beloften naar de A-kern en plaatste zijn krabbel onder een eerste profcontract bij de Boeren. Hij maakte ook al enkele minuten op het hoogste niveau. Hallaert, die bij Jong Essevee al goed was voor zes doelpunten, verlengt zijn contract tot 2024 met een jaar optie.

Ten slotte verlengt ook jeugdproduct Dylan Demuynck, die al een paar invalbeurten mocht maken in de Jupiler Pro League, zijn contract. Demuynck zette bij de U9 zijn eerste stappen in de rood-groene kleuren. Iets meer dan een decennium later kiest de aalvlugge flankspeler, die ook al zes keer wist te scoren voor Jong Essevee, voor een verblijf aan de Gaverbeek tot 2024 met een jaar optie. “Deze jonge talenten zetten stappen en verdienen dan ook dit vertrouwen”, vertelt CEO Eddy Cordier. “We willen blijven investeren in jonge spelers om op die manier verder te bouwen aan de sportieve toekomst van onze club.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.