Home > Essevee en Waregemse handelaars organiseren leuke etalagezoektocht tijdens paasperiode

Essevee en Waregemse handelaars organiseren leuke etalagezoektocht tijdens paasperiode

Geschreven op 24 maart 2024 om 10:31 door Mario De Wilde

Voetbalclub SV Zulte Waregem en handelaarsvereniging Winkelen in Waregem slaan nogmaals de handen in elkaar. In de week voor en na Pasen vind je 25 letters terug in Waregemse etalages. Wie de geheime boodschap kan samenstellen, maakt kans op leuke chocoladeprijzen van lokale handelszaken of unieke ervaringen bij Essevee.

De etalagezoektocht levert 25 letters op die mascotte Rony De Pony verspreidde over deelnemende handelszaken en de Essevee Shop. De zoektocht leidt je langs de Waregemse winkelstraten (Holstraat, Stationsstraat, Stormestraat), de Markt, winkelcentrum Het Pand en de Essevee Shop. Daarnaast is er een toepasselijke schiftingsvraag die bepaalt wie met de vijf prijzen gaat lopen.

Deelnemen kan via het online formulier op www.essevee.be/etalagezoektocht of door een formulier op te halen in de stadswinkel, in de Essevee Shop of bij de deelnemende handelszaken. Het volledig ingevulde formulier kan van maandag 25 maart tot en met maandag 8 april worden ingediend in de Essevee Shop, in de stadswinkel of via het online formulier op www.essevee.be/etalagezoektocht.

Met deze actie zoeken de handelaarsvereniging Winkelen in Waregem en voetbalclub Essevee de synergie van twee bruisende Waregemse entiteiten.

Foto: de mascotte van Essevee liet letters achter bij onder andere Lederwaren Coriace (Ann van Heule) en kapper di-athos (Frederik Velghe en team)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.