Home > Eric Reybrouck wint eerste prijs (250 euro) aan Damse cadeaubonnen

Eric Reybrouck wint eerste prijs (250 euro) aan Damse cadeaubonnen

Geschreven op 30 oktober 2023 om 15:42 door Mario De Wilde

Aan de derde editie van ‘Winkel in Damme en Win’ werd maar liefst 12.000 keer deelgenomen. Dat zijn 1.000 deelnames meer als bij de vorige editie in 2022. Tussen 15 september en 15 oktober organiseerde het stadsbestuur van Damme voor een derde jaar op rij ‘Winkel in Damme & Win’. De actie die aanspoort om lokaal te kopen overtreft het resultaat van vorig jaar. “Dit ferme resultaat toont aan dat onze inwoners en bezoekers van Damme graag winkelen bij onze ondernemers”, vertelt schepen van Lokale Economie, Britta Roelants.

Uit de duizenden ingezonden bonnen werden 30 winnaars getrokken. Eén van hen mocht de hoofdprijs van 250 euro aan Damse cadeaubonnen, geschonken door het stadsbestuur, in ontvangst nemen. Alle winnaars kregen een geschenktas gevuld met producten van het stadsbestuur en de deelnemende ondernemers.

Succesvolle actie

Om de lokale ondernemers te steunen, organiseerde Stad Damme in 2021 voor het eerst de actie ‘Winkel in Damme en Win’. Met deze actie krijgen de lokale handelaars en ondernemers extra zichtbaarheid en worden de burgers gestimuleerd om lokaal aan te kopen. Na het succes van de eerste en tweede editie werd de actie dit najaar herhaald. “Lokaal produceren, lokaal winkelen en lokaal consumeren past perfect binnen de levenskwaliteit die we in Damme nastreven. Daarnaast sluit het ook mooi aan bij onze visie van Damme als Cittaslowstad”, voegt burgemeester Joachim Coens toe. Het stadsbestuur zal de derde editie nog verder evalueren en beslist daarna of er een vierde editie komt.

Op de foto: Eric Reybrouck neemt eerste prijs (250 euro aan Damse cadeaubonnen) in ontvangst 

Foto 2: groepsfoto van de winnaars

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.