Home > Er komt op de valreep toch nog een extra (achtste) show van Lieven Scheire in Brugge

Er komt op de valreep toch nog een extra (achtste) show van Lieven Scheire in Brugge

Geschreven op 20 juni 2024 om 16:00 door Mario De Wilde

Comedian Lieven Scheire komt op de valreep toch met een extra voorstelling naar Brugge. Het wordt de achtste voorstelling van “A.I.” van Lieven Scheire in Concertgebouw Brugge. Hij speelt er op woensdag 25 september 2024 dan toch nog een extra voorstelling. Vlaanderens bekendste wetenschapskomiek en voormalig Slimste Mens ter Wereld Lieven Scheire gaat in deze voorstelling aan de slag met A.I. of artificiële intelligentie. Nadat hij in succesvolle zaalshows en op televisie de geheimen van ons DNA op tafel legde is het nu de beurt aan datgene waar hij grenzeloos gefascineerd door is: A.I.

In zijn voorstelling ‘A.I.’ vertelt Lieven Scheire wat artificiële intelligentie nu eigenlijk is, en vooral wat het niet is. Hij legt het mechanisme erachter en de waanzinnige mogelijkheden ervan haarfijn en gepassioneerd uit. Door middel van videoprojecties en zijn butler robot Ludo maak je op een verrassende en entertainende manier kennis met de nieuwe superheld van de technologie. Je komt oog in oog te staan met iets wat binnenkort misschien wel je nieuwe vriend, butler of personal trainer kan worden: artificiële intelligentie.

Wegens groot succes komt Lieven Scheire nog een allerlaatste keer naar Brugge, in Concertgebouw, op woensdag 25 september 2024. Het is de laatste kans om hem aan het werk zien in West-Vlaanderen. Alle andere shows in de provincie zijn reeds uitverkocht. Tickets en info via www.comedyshows.be

PRAKTISCH

BRUGGE, Concertgebouw
WO 25 september 2024 – extra show
DO 26 september 2024 – uitverkocht
www.COMEDYSHOWS.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.