Home > Er komen luidsprekers en feestverlichting op het Oosthoekplein van Knokke-Heist

Er komen luidsprekers en feestverlichting op het Oosthoekplein van Knokke-Heist

Geschreven op 16 juni 2023 om 10:20 door Mario De Wilde

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist legt kabels voor feestverlichting en leidingen van luidsprekers aan op het Oosthoekplein en dit in het kader van de heraanleg van het plein. Aan de investering hangt een prijskaartje van 19.976,12 euro (incl. btw).

Fluvius werd gevraagd om een offerte op te stellen voor de aanleg van kabel voor feestverlichting op het Oosthoekplein, alsook voor kabel van luidsprekers in het middendeel van het Oosthoekplein. De openbare verlichtingspalen worden in latere fase geplaatst. Deze offerte is een onderdeel van het ruimere project van Aquafin waarbij het Oosthoekplein vernieuwd wordt (inclusief riolering en nutsvoorzieningen).

Het gaat om een elektriciteitscircuit dat zal geplaatst worden in de nieuwe verlichtingspalen. In die palen komt een stopcontact waar continu spanning op zal zitten zodat die niet uitvalt overdag. Op het plein worden er 4-tal verlichtingsmasten voorzien die een geïntegreerde box hebben, ook hiervoor moet een kabel getrokken worden.

De werken waarvoor deze offerte is aangeleverd zijn voor het plaatsen en het leveren van de kabels van de feestverlichting en voor het plaatsen van de kabel voor de boxen die door het gemeentebestuur aangeleverd zal worden.

Let wel, het gaat hier enkel over de voorbereidende werken om aan onze vraag tegemoet te komen. Het vervangen van de openbare verlichtingsmasten met de nieuwe interactieve ledverlichting zelf zal pas gebeuren bij de heraanleg van het plein.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.