Home > En plots zegt Vooruit-voorzitster Wervik-Geluwe, Lien Deblaere, op nieuwjaarsreceptie dat ze ermee stopt

En plots zegt Vooruit-voorzitster Wervik-Geluwe, Lien Deblaere, op nieuwjaarsreceptie dat ze ermee stopt

Geschreven op 29 januari 2023 om 10:12 door Mario De Wilde

Verrassend nieuws op de voorbije nieuwjaarsreceptie van Vooruit Wervik-Geluwe. Daar kondigde voorzitter Lien Deblaere een persoonlijke primeur aan in aanwezigheid van heel wat leden. Tijdens haar nieuwjaarspeech eindigde de voorzitter met het nieuws dat het haar laatste speech als voorzitter van de lokale afdeling was. “De combinatie Partijvoorzitter, Schepen en Voorzitter Woon-en zorgbedrijf is niet haalbaar als ik alles goed wil doen. Ik wil de partij danken voor het vertrouwen en de kansen die ik kreeg. Toen ik in juli 2017 voorzitter werd kreeg mijn politieke carrière een boost. De ene kans na de andere deed zich voor en die greep ik ook. Steeds heb ik het mandaat als partijvoorzitter met heel veel goesting gedragen, en ook heel wat mooie momenten beleefd, nieuwe mensen leren kennen… “

“Voorzitter van een lokale Vooruit afdeling zijn is een boeiend mandaat en een hele eer maar op een bepaald moment moet een mens keuzes maken. Mijn goeie voornemen voor 2023 is mijn work life balance herstellen. Mijn familie heeft me het voorbije jaar meer moeten missen dan hun lief is, ik dank ook hen voor het feit dat ze altijd achter mijn keuzes zijn blijven staan. Vooruit Wervik-Geluwe is een topteam, we kloppen 2022 af met 1571 leden dit is het mooiste bewijs dat onze partij leeft en goed werkt. We zetten binnenkort de sprint in naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024, het is belangrijk dat we in aanloop hiervan een goeie partijleiding kunnen verzekeren”, aldus Lien Deblaere.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.