Home > En plots is daar een pop-up kringloopwinkel in hartje Waregem

En plots is daar een pop-up kringloopwinkel in hartje Waregem

Geschreven op 26 september 2023 om 07:49 door Mario De Wilde

Nog tot en met 18 november vind je aan de Stormestraat 31 in Waregem een pop-upwinkel van De Kringloopwinkel. Dankzij de steun van de stad Waregem kunnen we het winkelaanbod in hartje Waregem tijdelijk versterken met duurzame spullen. Dat zijn in de eerste plaats kledij maar ook boeken, decoratie en huisraad vind je in de rekken. De Kringloopwinkel heeft een permanente winkel aan de Kortrijkseweg 346 in Beveren-Leie. Maar deze kringloopwinkel is niet altijd even goed gekend bij wie liever in het centrum van Waregem winkelt. Daarom is De Kringloopwinkel ontzettend dankbaar met de kans die het Waregemse stadsbestuur ons biedt om gedurende twee maanden een pop-upwinkel te openen in de Stormestraat.

In het aanbod in het ruime pand ligt het accent op kledij, daarnaast is er een assortiment kleine spullen. Met deze pop-upwinkel hopen we een nieuw publiek te bereiken, dat nog niet of minder vertrouwd is met ons concept. De bedoeling is hen te overtuigen dat je in De Kringloopwinkel kwaliteitsvolle, unieke en duurzame spullen kan kopen. Wie kledij wil schenken aan De Kringloopwinkel, kan dit overigens ook in een speciale geefmodule.
Nieuw is zo passé
De Kringloopwinkel neemt overigens een unieke plaats in op de markt van tweedehandsgoederen. Onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ maximaliseren we het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, sorteren en te verkopen via onze winkels.
De opbrengst van deze activiteit – dus ook van de pop-up – wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling van mensen die anders geen of heel moeilijk een job vinden.
Herfstshopping
De Kringloopwinkel pop-up is gelegen aan de Stormestraat 31 in Waregem en is open t.e.m. 18 november. Welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00-12.30u en van 13.00–18.00u.
De pop-up is naar aanleiding van de Herfstshopping in Waregem uitzonderlijk ook open op zondag 1 oktober. Foto: Kringloopwinkel

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.