En dan is er het kookboek van Dokkoon Kapueak van sterrenrestaurant Boo Raan uit Knokke
Gisteravond werd in het Thais restaurant Boo Raan uit Knokke-Heist het eigen kookboek officieel voorgesteld. De titel? ‘Makkelijke recepten met weinig ingrediënten’ (Uitgeverij Lannoo). Onder de vele aanwezigen ook burgemeester Piet De Groote en de ambassadeur van Thailand in België. Ladychef Dokkoon Kapueak en vennoot Patrick De Langhe stellen een kookboek voor met de recepten van de populairste gerechten uit hun restaurant Boo Raan, het Thais restaurant dat begin dit jaar een Michelinster ontving. Er staan 70 recepten in het kookboek. Naast de Thaise klassiekers, als Pad Thai, worden er in het restaurant vooral gerechten uit de Isaan geserveerd, het oosten van Thailand. Ook in het boek zijn die gerechten goed vertegenwoordigd. Er wordt gefocust op simpele recepten, waarmee je met een viertal ingrediënten een fantastische smaak kan creëren.
-Thaise Keuken Boo Raan, Uitgeverij Lannoo, 216 blz. Hardcover. € 29.99