Home > Ekstravert.be opent nieuwe showroom in Brugge

Ekstravert.be opent nieuwe showroom in Brugge

Geschreven op 23 augustus 2021 om 09:02 door Mario De Wilde

Ekstravert is al jaren een bekende zonwering specialist in West-Vlaanderen. De showroom was voor lange periode gevestigd in Gent, maar na een rebranding en het leveren van andere merken kon een vernieuwde showroom in een andere plaats niet uitblijven. Inmiddels zijn de deuren van de Ekstravert showroom in Brugge geopend!
Nieuwe showroom in Brugge
Een in Brugge gevestigde showroom biedt volop inspiratie voor zowel binnen- als buitenzonwering. Na een lange samenwerking met Brustor is Ekstravert inmiddels een andere weg ingeslagen. Zij leveren nu kwalitatief goede screens van het merk Sunshade en terrasoverkappingen van Tarasola aan. Door de verschillende mogelijkheden en opties voor luxe afwerkingen biedt het nieuwe assortiment van Ekstravert een ruime diversiteit aan.

In de showroom zijn enkele showmodellen te bekijken en staan specialisten klaar om bezoekers te informeren en eventuele instructies van de producten te geven. Maar ook online krijgen bezoekers een goed beeld van de producten. Op Ekstravert.be vindt u alle producten, specificaties, mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen.

Specialist in lamellendaken en screens
In het assortiment van Ekstravert vindt u lamellendaken op maat, een product waar Ekstravert al jaren in gespecialiseerd is. De nieuwe samenwerking met Tarasola biedt u tal van mogelijkheden en luxe opties, waarmee u uw nieuwe overkapping volledig naar wens kunt samenstellen.

Naast de terrasoverkappingen is Ekstravert sinds 2021 ook specialist in screens op maat. De zogeheten ZIP screens bieden een strakke vorm van buitenzonwering waarmee u uw woning extra allure geeft. De screens bieden privacy en hebben een goede, isolerende werking. Tevens zijn de screens ook leverbaar met een zonnecel. Deze screens op zonne energie kunnen, door middel van de geavanceerde zonnecel, daglicht omzetten in energie. Hierdoor heeft u geen kabels meer nodig en hoeft u enkel met de afstandsbediening de screens te bedienen. De strakke vormgeving biedt voor elke woning een geschikte optie, dus ook voor uw woning.

Benieuwd wat Ekstravert voor u kan betekenen?
Bent u op zoek naar stijlvolle zonwering voor binnen of buiten? Ekstravert is al jaren dé specialist als het op zonwering aankomt. Plan direct online uw bezoek aan de showroom in of laat u inspireren via de website. De specialisten van Ekstravert staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste zonwering voor uw woning.

www.Ekstravert.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.