Home > Eindelijk terug plezier in Speelpunt van Zwevegem

Eindelijk terug plezier in Speelpunt van Zwevegem

Geschreven op 14 juni 2021 om 08:28 door Mario De Wilde

Zopas opende Speelpunt, de unieke binnenspeeltuin opnieuw de deuren. Deze hotspot van Zwevegem biedt kinderen een fantastische beleving. De poetsprocedures werden verscherpt en extra kindvriendelijke signalisatie werd aangebracht zodat de richtlijnen duidelijk zijn voor ouders én hun kroost. Een bezoek dient steeds op voorhand gereserveerd te worden in de webshop, zodat de maximumcapaciteit nooit wordt overschreden. Bovendien wordt de CO2-waarde ook constant gemonitord. Speelpunt kan op deze manier een veilige uitstap garanderen.
Feestelijke opening onder het goedkeurend oog van Gemeente Zwevegem
Speelpunt opende alvast feestelijk opnieuw zijn deuren met onder andere Felix en zijn vriendjes. Hij vierde er zijn zevende verjaardag, en de sfeer zat goed. Dat konden Veerle Mondy, Clusterverantwoordelijke vrije tijd en Mieke Depoortere, Diensthoofd sport en toerisme van Gemeente Zwevegem bevestigen. Ze staken Speelpunt een hart onder de riem door een bezoek brengen en konden er meteen meegenieten van de feestelijke sfeer.

Nu Speelpunt terug open is kunnen kinderen van alle leeftijden de innovatieve binnenspeeltuin op een Corona proof manier ontdekken. De echte “dare devils” kunnen zich amuseren op de klimmuur met het doel om zo snel mogelijk boven te komen. Of ze kunnen zich een weg wanen in de Jungle, een groot trainingsparcours van Lemmie met wel 4 niveaus. Ondertussen genieten de ouders met een verfrissend aircobriesje, gratis wifi en een hapje en drankje naar keuze van een ontspannend moment.
Ook Playmobil kwam even langs om de speelzones terug op te frissen met gloednieuw speelmateriaal om alle kinderen te verwennen na deze moeilijke periode. Wie al even ongeduldig uitkeek naar een bezoek aan de leukste binnenspeeltuin van Zwevegem en omstreken, kan reserveren in de webshop. Reservatie op voorhand is verplicht en kan snel en eenvoudig online op www.speelpunt.be.
Zomerse kampbeleving
Wie nog op zoek is naar een kampbubbel in de zomervakantie kan terecht in Speelpunt. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar gaan samen met mascotte Lemmie op avontuur. Onder professionele begeleiding van WaiWai beleven de avonturiers sport-, spel-, knutsel- en zwemactiviteiten in een veilig kader. Inschrijven kan via www.speelpunt.be
Foto copyright Speelpunt Zwevegem

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.