Home > Eindejaarsshoppen in Waregem met leuk en geanimeerd programma

Eindejaarsshoppen in Waregem met leuk en geanimeerd programma

Geschreven op 8 december 2021 om 08:36 door Mario De Wilde

Ook in Waregem zal de sfeer er de komende weken goed in zitten met de eindejaarsactiviteiten van Winkelen in Waregem, met dank aan de mooie samenwerking met Wagso en Stad Waregem. De straten zullen volop versierd zijn met rode lopers, kerstbomen en prachtige verlichting. Ook aan animatie en leuke koopjes geen gebrek. Hans Maddelein, voorzitter Winkelen in Waregem: “Na opnieuw een bewogen jaar heeft het bestuur, in overleg met de stad en WAGSO, beslist om toch – binnen de vigerende regels – een eindejaarsactie te organiseren. De actie loopt van 2 december tot en met 31 december 2021. Anders dan voorgaande jaren zal dit jaar gewerkt worden met krasloten. Elke handelaar bepaalt zelf per welke aankoopschijf een kraslot wordt gegeven aan de klant. Door dit systeem weet de klant direct of hij/zij gewonnen heeft.
De winsten worden allemaal in Waregembonnen uitgekeerd, zoals in het verleden ook het geval was. Er kunnen coupures van 10 euro, 25 euro, 50 euro en 250 euro worden gewonnen. Een winnend kraslot kan worden ingeruild door de klant in de stadswinkel (openingsuren op de website van de stad Waregem te vinden). Het inwisselen in de stadswinkel kan tot uiterlijk 31 januari 2022. In totaal zit er opnieuw 8 000 euro aan Waregembonnen in de prijzenpot.”

“Ook de stad trekt binnenkort Waregem Wintert op gang. Zo is er opnieuw een overdekte ijspiste op de Markt, staat het Huis van de Kerstman terug in Park Casier, is er een wintercircus, en zoveel meer. Alle activiteiten (en de meest recente update in het kader van de covid-maatregelen) zijn terug te vinden op www.waregemwintert.be. Ook de kerstverlichting en meer dan 250 kerstbomen zullen als sfeermaker terug van de partij zijn in de winkelstraten.
Verder zorgt Winkelen in Waregem, opnieuw samen met de stad en WAGSO, voor animatie tijdens de koopweekends 11-12 december en 18-19 december voor animatie in de winkelstraten. Zo zullen kerstelfjes het centrum opfleuren, deelt Jantje Vanille ijsjes uit (of een jenevertje) aan de bezoekers en wordt ook muzikaal één en ander opgevrolijkt. Bepaalde acts zullen ook in de winkels binnengaan met een kleine attentie om de klanten en handelaars persoonlijk prettige feesten toe te wensen. Niettegenstaande de moeilijke situatie waarin we allen nog verkeren, stellen wij – samen met alle handelaars, de stad Waregem en WAGSO – alles het in werk om er toch nog geslaagde eindejaarsfeesten van te maken”, aldus nog de voorzitter.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.