Home > Eetcafé ’t Leeuwke en bar Lionel in Wevelgem (her)openden deze middag met primeur

Eetcafé ’t Leeuwke en bar Lionel in Wevelgem (her)openden deze middag met primeur

Geschreven op 8 juni 2020 om 18:11 door Mario De Wilde

“Yes yes yes, het is zover!” het bevrijdend berichtje op de facebook tijdlijn van zaakvoerster
Veronique Vermander van eetcafé ’t Leeuwke te Wevelgem vatte alles samen. Samen met man Kurt
Depoorter en zoon Arthur maakten ze de afgelopen dagen alles in gereedheid voor een nieuwe opening van zowel eetcafé ’t Leeuwke als zomer -en winterbar Lionel, na de gedwongen stop naar aanleiding van de coronacrisis. Ja, het waren best spannende tijden voor café en restaurantuitbaters. Het voelde alsof iedereen voor een nieuwe opening stond. “De voorwaarden zijn streng maar we voelen ons gewapend en gemotiveerd”, aldus zaakvoerder Kurt. “We laten niets aan het toeval over maar het is afwachten hoe alles zal verlopen. De klanten moeten zich terug thuis voelen waarbij het veiligheidsgevoel primeert en dit zowel bij personeel als klanten. We werken hiervoor onder andere samen met het Wevelgems bedrijf Sales Navigation van Dominique Masselis zegt Arthur Depoorter, uitbater van zomer -en winterbar Lionel.
Geen enkel risico meer
Met onze afstandsscanner Menos en aangepaste software kan je de eigen lichaamstemperatuur
discreet en razendsnel scannen op een afstand van 1,5 meter aldus Masselis. Een verhoogde
lichaamstemperatuur is wereldwijd erkend als indicator nummer 1 van een coronabesmetting. Het is
een innovatief toestel dat niet alleen de lichaamstemperatuur meet maar door specifieke software
ook de functies gezichtsherkenning en mondmaskerdetectie omvat. Het toestel is hierdoor inzetbaar
voor toepassingen in verschillende sectoren en bedrijven. We kunnen de bestellingen voor
bedrijven, scholen en RVT nauwelijks bijhouden maar als goede klant van ’t Leeuwke en Bar Lionel
was ik zo verheugd over de nieuwe opening dat ik direct ons toestel kwam voorstellen. Ik ben ervan
overtuigd dat het toestel ook toepasbaar is in de horeca. Niet alleen voor klanten maar ook voor het
eigen personeel is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eigen gezondheid. Zeg nu
zelf; wie wil nu niet kunnen genieten van een goed glas, zonder zich zorgen te maken om zijn
gezondheid en dat van anderen?”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.