Home > Eerste zeven namen van kunstenaars op Kunstenfestival Aardenburg 2022 zijn bekend

Eerste zeven namen van kunstenaars op Kunstenfestival Aardenburg 2022 zijn bekend

Geschreven op 16 maart 2022 om 16:46 door Mario De Wilde

Curator Benedict Vandaele heeft zopas de eerste namen van participerende kunstenaars bekend gemaakt. Het zijn Koen van den Broek, Folkert de Jong, Johan Tahon, Hadassa Ngamba, Manjot Kaur, Maartje Korstanje en Jorieke Rottier. Samen met een dertigtal kunstenaars, die hun werk tonen op een 15-tal locaties, zal curator Benedict Vandaele de uiteenlopende betekenissen van het begrip grens onderzoeken. Met het thema Over grenzen verkent Kunstenfestival Aardenburg 2022 geografische, maatschappelijke en artistieke dimensies.

Vrijwilligers gezocht

Kunstenfestival Aardenburg telt al een honderdtal vrijwilligers, maar we zijn nog op zoek naar meer mensen die zich willen inzetten voor een geslaagd KFA22. Bent u zelf al vrijwilliger, informeer dan bij familie en vrienden of ze ook geïnteresseerd zijn. Als vrijwilliger leert u op een speelse manier meer over kunst en cultuur. U kunt ons helpen met de opbouw van het festival, het verdelen van posters en flyers in uw buurt, al onthaalmedewerker en als suppoost. Stuk voor stuk praktische taken. Door u voor het kunstenfestival in te zetten leert u nieuwe mensen kennen en spijkert u uw kennis over kunst en de geschiedenis van de prachtige omgeving bij.  Al overtuigd? Meld u aan via email of via onze info- en contactpagina.

Suppoosten

Voor alle vrijwilligers, en in het bijzonder de suppoosten, ontwikkelde het Aardenburgse bedrijf LEF marketing & events een online intekenlijst. Van zodra alle locaties van KFA22 in Aardenburg (NL) en Middelburg (BE) bekend zijn krijgen alle vrijwilligers een bericht met het verzoek deze in te vullen.
Activiteiten

Kunstenfestival Aardenburg biedt naast beeldende kunst een uitgebreid aanbod aan gesprekken, workshops, muziek, literatuur en activiteiten voor kinderen en jongeren. In de loop van de volgende weken maken we alle activiteiten bekend. Dit zijn alvast twee gesprekken met vier monumenten uit de Vlaams-Nederlandse culturele wereld:

Dinsdag 19 juli 2022 | Arnon Grünberg ontmoet Koen van den Broek
19.30 tot 22.00 uur | Sint Baafskerk, Sint Bavostraat 5, 4527 CJ Aardenburg (NL)
Arnon Grünberg (foto links: Sander Voerman)

Zaterdag 13 augustus 2022 | Jeroen Olyslaegers ontmoet Johan Tahon
19.30 tot 22.00 uur | Sint-Petrus-en-Pauluskerk, Middelburgse Kerkstraat, 9992 Middelburg (BE)
Jeroen Olyslaegers (foto rechts: Stephan Vanfleteren)

Foto: een ploeg van technische vrijwilligers bij de voorbereidingen van KFA19.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.