Home > Eerste schepen van Knokke-Heist Kris Demeyere tijdelijk op non-actief

Eerste schepen van Knokke-Heist Kris Demeyere tijdelijk op non-actief

Geschreven op 25 mei 2023 om 06:49 door Mario De Wilde

Eerste schepen van Knokke-Heist Kris Demeyere zal na overleg met burgemeester Piet De Groote tijdelijk op non-actief worden gesteld. Dat werd gisteravond door de burgemeester van Knokke-Heist bevestigd. ” Gelet op alle heisa en commotie rond mijn persoon en na overleg met de burgemeester wens ik tijdelijk, voor mijn mentale en fysieke gezondheid, even afwezig te zijn. Ik benadruk wel dat ik mijn taken in eer en geweten heb vervuld en het geenszins de bedoeling is om de naam van onze mooie gemeente te bezoedelen.” aldus Kris Demeyere.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.