Home > Eerste provinciale kampioenen 2022 bij schuttersclub Vossenhul uit Knokke-Heist

Eerste provinciale kampioenen 2022 bij schuttersclub Vossenhul uit Knokke-Heist

Geschreven op 18 januari 2022 om 10:08 door Mario De Wilde

Bij het opgelegd schieten met luchtdrukwapens zijn er twee Vossenhulschutters in geslaagd om provinciaal kampioen te worden. Opgelegd schieten is een discipline die de laatste jaren in de lift zit bij de schutters ouder dan 50 jaar. Bij luchtkarabijn opgelegd werd François Raes, reeds 53 jaar voorzitter van Royal shooting air Vossenhul, provinciaal kampioen in Zwevegem op 8 januari 2022. Hij behaalde zijn titel dankzij een sterke reeks van 294/300 p., tevens zijn persoonlijk record.

Bij opgelegd luchtpistool discipline werd Els Vekemans provinciaal kampioen bij de dames dankzij 267/300p. reeks. Dit was een mooie aanvulling voor haar herfstkampioenstitel bij Vossenhul. Andere schutters waren ook actief bij de Masters of Flanders wedstrijd in Gent.

Emma Vandevyvere behaalde een 2e plaats dankzij een buitengewone sterke luchtkarabijn reeks van 618 p . Met luchtpistool werd Tatiana Gallon mooi tweede.

R.S.A. Vossenhul is opnieuw gestart met de winterkampioenschappen en bij de eerste schieting werden de kampioenen gevierd. Vanaf nu is de schietstand weer open vanaf 20 uur op maandag – en woensdagavond.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.