Eerste hangcultuurmosselen geproefd en goed bevonden in de Oesterput in Blankenberge
In aanwezigheid van burgemeester Daphné Dumery en schepen schepen van middenstand Benny Herpoel van Blankenberge werden de eerste hangcultuurmosselen gekookt in het bekende mosselrestaurant De Oesterput in Blankenberge. Het was Alex Van Houte van NordContact die de allereerste portie vanuit Denemarken presenteerde en mosselspecialist Piet Devriendt bond graag de schort om. Iedereen van de aanwezigen was bijzonder tevreden over de smaak en de grootte van de mosselen. Piet Devriendt: “Het seizoen van de bodemcultuurmosselen loopt stilaan op zijn einde en dan is het natuurlijk fantastisch nieuws dat we dit als waardig alternatief aan onze fijnproevers kunnen aanbieden.”. Ook de mensen van Daniels Azuur uit Blankenberge waren in hun nopjes met de kwaliteit van deze Jumbo mosselen. Ze zijn vanaf morgen dinsdag in alle horecazaken en de viswinkels te verkrijgen.