Home > Eerste Europese partnershipstore van Obumex met Liaigre in Knokke-Heist

Eerste Europese partnershipstore van Obumex met Liaigre in Knokke-Heist

Geschreven op 17 juli 2020 om 12:30 door Mario De Wilde

Het gerenommeerde Franse interleurlabel Liaigre heeft Obumex uitverkoren om zijn eerste partnershipstore voor Europa in Knokke te openen. In Antwerpen lanceert Obumex dan weer haar eerste ‘boutique’ store.

Liefhebbers van internationaal gelauwerd interieurdesign kunnen meer dan ooit hun hart ophalen in Knokke. Het Belgische keuken- en interieur ontwerpbedrijf Obumex gaat er exclusief samenwerken met het Franse interieurlabel Liaigre. Liaigre is sinds de jaren 90 aanwezig in België, en heeft wereldwijd verschillende showrooms. Voor kenners hoeft deze samenwerking niet eens zo’n grote verrassing te heten. Beide bedrijven – Obumex en Liaigre – delen immers al jarenlang een zeer gelijklopende visie op esthetiek, waarbij exclusiviteit en sobere elegantie het hart vormen van met véél zorg samengestelde meubel- en accessoire collecties.

De Obumex Store in Knokke wordt daarmee de eerste partnershipstore en het 6de officiële verkooppunt van de Liaigre collecties in Europa, naast de eigen showrooms van het Franse merk in Brussel, Parijs, Londen, München en Moskou.

Obumex/Liaigre Knokke-Heist

Kustlaan 351, 8300 Knokke

Over Liaigre
Al ruim 30 jaar lang staat het Franse huis Liaigre bekend om zijn verfijning en stijl, om de merkidentiteit te behouden en opnieuw te interpreteren. Liaigre ziet zijn vak dan ook als een voortdurende zoektocht naar ultieme tijdloosheid, rust, schoonheid en subtiele luxe. Hij gelooft dat comfort niet bepaald wordt door oppervlakkige rijkdom, maar door iets wat veel zeldzamer is: finesse. In diezelfde missie beschouwt Liaigre het ontwerp van de showrooms als echte interior design en decoratieprojecten, en zijn de kwintessens van de stijl en geest van het Franse huis. Het assortiment van het merk telt ruim 300 meubelstukken, lampen en accessoires, en wordt er uitgestald zoals in een echte leefomgeving.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.