Home > Eerste 100 bezoekers van Hawaiian Poké Bowl Kortrijk krijgen vanaf 10 uur een poké bowl cadeau

Eerste 100 bezoekers van Hawaiian Poké Bowl Kortrijk krijgen vanaf 10 uur een poké bowl cadeau

Geschreven op 7 januari 2022 om 08:27 door Mario De Wilde

Hawaiian Poké Bowl opent vandaag om 10 uur een vestiging in Ring Shopping in Kortrijk, en viert dat feestelijk door de eerste 100 bezoekers op een gratis poké bowl te trakteren. Hawaiian Poké Bowl zag in 2018 het levenslicht als Hawaiian Poké Bowl toen Ash Shah samen met Mattijs Hermans en Albano Gozhina op de culinaire hype van voedzame poke bowls sprong. Vandaag is de gezonde restaurantketen van de drie jonge ondernemers één van de snelst groeiende spelers in de niche van gezonde casual food. Dit jaar willen ze hun leiderspositie in die niche -met vestigingen op Triple A locaties- nog extra versterken.

Hawaiian Poké Bowl Kortrijk opent de deuren vandaag vrijdag 7 januari om 10 uur.

De kans dat je sinds 2018 nog nooit van Hawaiian Poké Bowl hebt gehoord is bijzonder klein. Een van oorsprong Hawaiiaanse bowl met als basis rijst, quinoa of sla, daarbij smakelijk gemarineerde zalm, tofu of kip en een rijkelijke keuze aan toppings als finishing touch in een tropische vakantiesetting; meer hadden eigenaars en multiculturele twintigers Mattijs Hermans, Albano Gozhina en Ash Shah niet nodig om sinds 2018 hun plek op te eisen in de gezonde foodwereld.

Food with a mission
Hun missie: healthy food lekker maken en betaalbaar aanbieden, met een sterke focus op experience. Hawaiian Poké Bowl brengt je meteen in vakantiesfeer. En instagrammable, dat ook. Een voorbijgaande hype? Hell no. Poké is here to stay.

“Elke Hawaiian Poké Bowl moet aanvoelen als een extra halfuurtje vakantie voor wie ‘m bestelt”,
klinkt het bij de eigenaars. Hier stap je dus binnen voor een snelle, gezonde hap en krijg je er een sweet escape in de vorm van een ultiem vakantiegevoel zomaar gratis bij.

What’s in a bowl?
Die ultieme Hawaiian bowl bestaat standaard uit verser dan verse ingrediënten. De basis? Sushirijst, quinoa, of salade. Daarbij komen 5 mix-ins zoals mango, edamame, red onions, sweet potato of corn. Als derde element proef je proteïnen waarbij zowel vis- en vleesliefhebbers als veggies een ruime keuze hebben. Van een zachte sesam dressing tot een iets pikantere sriracha mayo; de dressing is het voorlaatste ingrediënt van een bowl. Afsluiten doe je door toppings naar keuze toe te voegen.

Op de menukaart pronken vooropgestelde house favorites zoals de spicy of sweet chicken, salmon style, mighty steak, let’s tofu of classic tuna. Meer zin om je eigen vakantietripje samen te stellen? Dan start je bij een basis en eindig je bij toppings naar keuze. Zowel de house favorites als de zelfgekozen bowls komen in een medium of large versie voor amper € 9,90 of € 12,90. Van een betaalbare vakantie gesproken.

Eigen productie en competitieve prijzen
Hawaiian Poké Bowl verzorgt hun volledige eigen productie in een 1500m2 grote centrale keuken: verse vis wordt in hun eigen ateliers geleverd, gefileerd en klaargezet voor de verschillende vestigingen, waar alles vroeg in de ochtend wordt geleverd. Kwaliteit en smaakbeleving worden op die manier goed bewaakt. Deze verticale integratie vanaf sourcing tot aan de eindconsument zorgt er bovendien voor dat de poké bowls aan zachte prijzen kunnen aangeboden worden.

In zee met Green Park Investment Partners
Op donderdag 10 juni 2021 bezegelden Hawaiian Poké Bowl en Green Park Investment Partners hun partnership. De founders hadden onmiddellijk een klik met Green Park, en brengen met dit partnership een hands-on financiële en strategische partner aan boord met veel ervaring in het versneld schalen van organisaties. Green Park brengt ook kennis van de Nederlandse markt met zich mee, wat zal ingezet worden om Hawaiian Poké Bowl in Nederland te laten opstarten.

Enorme groei tijdens lockdown
Hawaiian Poké Bowl kende al een grote groei in de laatste jaren: opgestart in 2018, met 4 vestigingen voor Corona, openden ze maar liefst tien nieuwe vestigingen tijdens Corona lockdown, en zijn nu aan hun twintigste vestiging toe. In de komende drie jaar plant Hawaiian Poké Bowl tot 35 vestigingen te gaan in België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), en 20 vestigingen in Nederland. Hawaiian Poké Bowl houdt volledige controle over haar vestigingen en kiest er dus ook bewust voor om niét met franchise te werken. Voor take-out en delivery is Hawaiian Poké Bowl in volle ontwikkeling voor nieuwe en meer duurzame packaging.

HAWAIIAN POKE BOWL KORTRIJK
Ring Shopping
Ringlaan 34
8500 Kortrijk

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.