Home > Een strandcabine in Zeebrugge reserveren? Dat verloopt vanaf nu via In&Uit

Een strandcabine in Zeebrugge reserveren? Dat verloopt vanaf nu via In&Uit

Geschreven op 9 februari 2023 om 07:29 door Mario De Wilde

“De lente staat voor de deur en dat betekent dat de strandcabines binnenkort opnieuw hun plekje op het strand van Zeebrugge krijgen. Via het digitale reservatiesysteem kunnen de standplaatshouders in één beweging, één van de 470 plaatsen, reserveren en betalen. Het beheer van de reservaties wordt vanaf dit seizoen opgenomen door In&Uit Brugge. De voorbije jaren stond Cluster Klant hiervoor in.”, aldus Pieter Marechal, schepen van klantgerichte dienstverlening.

“In&Uit Brugge is al 18 jaar een trouwe partner van Stad Brugge op vlak van cultuur, recreatie, sport en vrije tijd. Het team heeft intussen heel wat ervaring opgebouwd op het gebied van vrijetijdscommunicatie, reservaties en werken met wachtlijsten. De verhuur van standplaatsen voor strandcabines in Zeebrugge is een mooie uitdaging. Voor deze overdracht kon Stad Brugge geen betere partner vinden. In&Uit zal garant staan voor dezelfde vlotte dienstverlening en neemt de komende weken contact op met de standplaatshouders om de reservaties te laten starten.”, aldus Franky Demon, voorzitter Brugge Plus (waar In&Uit deel van uitmaakt).

“Als Schepen van Zeebrugge kijk ik alvast reikhalzend uit naar het nieuwe badseizoen in Zeebrugge. Er zal weer heel wat te beleven zijn. Er is voor elk wat wils! Zowel voor de sportliefhebber, de strandbargenieter, de festivalganger, de filmbewonderaar, voor gezinsuitstapjes, maar zeker ook voor de strandcabinehouder. Want hoe heerlijk kan het bijvoorbeeld zijn om op een zwoele zomeravond met je voeten in het zand aan je cabine te genieten van de zonsondergang op ons prachtige strand”, aldus Mieke Hoste, schepen van Zeebrugge.

Reservaties voor strandcabines starten op 15 februari en zullen gefaseerd verlopen. De prijzen voor de huur van de strandcabines blijven ongewijzigd. Tussen 1 april en 31 mei 2023 mogen de cabines opgebouwd worden. Meer informatie: Tickets Brugge | Strandcabines – vrijetijd@inenuitbrugge.be

1 reactie

Marianne casteleyn
Geschreven op 2023-02-15 10:39:18
Reserveren strandcabine rij d

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.