Home > Een stoet BV’s op de rode loper voor Cirque du Soleil-première ‘Kurios’ in Knokke-Heist

Een stoet BV’s op de rode loper voor Cirque du Soleil-première ‘Kurios’ in Knokke-Heist

Geschreven op 28 juli 2023 om 09:12 door Mario De Wilde

De meest betoverende decors, waanzinnig mooie outfits, live-muziek, een flinke portie Tomorrowland, hals- (en andere ledematen) -brekende acrobatie in het kwadraat en een voorstelling die aan de ribben blijft kleven. Ziedaar de show ‘Kurios’ van Cirque de Soleil die gisteravond in Knokke-Heist neergestreken is. Verwacht je toch een minpuntje dan is die misschien voor het vleugje humor weggelegd dat niet echt aansloeg. Maar laat dat zeker geen reden zijn om de volgende dagen of weken deze wereldberoemde show niet bij te wonen. Ruim twee uur wordt de toeschouwer meegezogen in een wervelende vertoning vol kleur, muziek en dans.

Het is een bekend gegeven: de première voor elke nieuwe voorstelling van Cirque de Soleil staat garant voor een stoet aan BV’s. Ondanks de vele regen waren ze gisteren in Knokke-Heist present: Marc Coucke met zijn echtgenote Nathalie, Wendy Van Wanten en Franske met dochter Estelle en zoon Clément, Urbanus met echtgenote Nadine en hun twee dochters Liesa en Marieke, Marthe en Julia van K3, Radio2-corryfee Peter Van de Veire, Lesley-Ann Poppe met echtgenoot, Lize Feryn zonder haar partner Aster Nzeyimana die bij de wedstrijd van Club Brugge commentaar moest geven, Tom en Kato van The Starlings, driemaal een Miss België op de rode loper Annelies Törös (2015), Eline De Munck, Chayenne Van Aarle (2022) en Emilie Vansteenkiste (2023), Koen Crucke met trouwe echtgenoot Jan, ‘Pascalleke’ Danni Heylen met collega-acteur Jeroen Maes, de bekende Tom Waes-klankman Pascal Braeckman, Romeo-zanger Chris Van Tongelen, burgemeester van Knokke-Heist Piet De Groote (die een onverwachte rol in de show kreeg), Buurtagent Andy Peelman en nog flink wat ander bekend volk.

Nog tot en met 27 augustus lang te bezoeken op de evenementensite langs de Natiënlaan in Knokke-Heist. Alle info en tickets te bestellen op www.cirquedusoleil.com/kurios.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.