Home > Een nieuw record voor Zonnebeke in de 10.000-stappenclash?

Een nieuw record voor Zonnebeke in de 10.000-stappenclash?

Geschreven op 19 april 2022 om 13:02 door Mario De Wilde

In mei 2021 hebben 167 inwoners van Zonnebeke samen 41.049.611 stappen gezet. Dat leverde hen een mooie vijfde plaats op in de 10.000-stappenclash. Dit jaar gaan ze voor meer! Zonnebeke was even afwezig maar sinds vorig jaar hebben ze zich opnieuw volop in de stappenclash gegooid. En wat een succesvolle eerste editie dat het was. Door de behaalde vijfde plaats schonk de gemeente een mobiele beweegbank aan haar inwoners. Je kan er meer dan 250 oefeningen mee doen. De bank reist dit jaar door heel de gemeente. Startend aan het Landhuis in Zonnebeke, passerend bij de serviceflats in Passendale, aan de sporthal in Beselare en in speelplein Tuinwijk in Geluveld om te eindigen aan het monument in Zandvoorde. De bank kan door zowel jong als oud gebruikt worden. Zowel om die spierballen te trainen, als om even uit te rusten.

Actie!

Binnen enkele dagen is het opnieuw zover. Zet die wandelschoenen maar klaar, want dan stappen we terug met volle moed de maand mei in. Zonnebeke wil de lat graag ietsje hoger leggen en wil het record van vorig jaar verbreken. Wie vorig jaar deelnam, kan direct starten met stappen registreren op 10000stappen.be. Wie pas dit jaar de uitdaging aangaat, moet zichzelf eerst nog registeren. Hoe je dit doet, vind je terug op zonnebeke.be/10000stappenclash. En belangrijk, niet alleen stappen tellen! Eender welke beweging kan je registreren.

Maak kans op een Zonnebon

Het bestuur en de sportdienst zijn tevreden dat steeds meer inwoners een goede gezondheid belangrijk vinden. En dit onder andere door te bewegen. Minder vervuiling en lawaai door auto’s is een surplus. Om de enthousiaste stappers van dit jaar te motiveren, worden er vijf Zonnebonnen van 25 euro verloot. Alle info over de stappenclash op zonnebeke.be/10000stappenclash. Stappen maar!

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.