Home > Een nieuw begin voor Renaat Landuyt die voluit voor de advocatuur kiest

Een nieuw begin voor Renaat Landuyt die voluit voor de advocatuur kiest

Geschreven op 20 mei 2019 om 10:32 door Mario De Wilde

De vroegere burgemeester van Brugge, Renaat Landuyt, kiest vanaf vandaag resoluut voor de advocatuur. Dat maakte de 60-jarige Bruggeling deze voormiddag bekend. Renaat Landuyt: “Graag had ik iedereen nogmaals bedankt voor de steun tijdens de afgelopen drukke jaren. Politiek blijft mijn leven maar niet meer mijn beroep. Ik ga terug naar mijn eerste liefde, de advocatuur. Het verdedigen van mensen in concrete situaties blijft mijn ding. Wat ik als politicus in het algemeen deed doe ik nu als advocaat in het bijzonder voor de mensen. Maar zoals gezegd, politiek blijft mijn leven. Politiek bepaalt ons leven. Mijn overtuiging blijft dat we er moeten voor zorgen dat het goed gaat voor zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk. Moeilijker dan dat is het niet. Iedereen moet geholpen worden. Niemand mag achterblijven.” Renaat Landuyt werd in Ieper geboren en werd beroepshalve advocaat en lid van de SP, de partij waarvoor hij in 1991 lid van de Kamer van volksvertegenwoordigers werd. Dit bleef hij tot in 1999 en van 2007 tot 2014 was hij dit opnieuw. Vanaf dan stond hij aan het roer van Brugge. Meer info: Advocatenkantoor Advobru

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.