Home > Een mini-abonnement (5 matchen) voor de play-offs bij Club Brugge kost je tot 295 euro

Een mini-abonnement (5 matchen) voor de play-offs bij Club Brugge kost je tot 295 euro

Geschreven op 26 maart 2024 om 07:04 door Mario De Wilde

RSCA, Antwerp, Genk, Union en Cercle. Een voor een komen ze allen nog eens langs in Jan Breydel voor de eindsprint. Abonnee? Dan zijn de wedstrijden inbegrepen. Geen abonnee? Dan kan je een mini-abonnement aanschaffen en 10% besparen! Alle wedstrijden tot het einde van het seizoen liggen vast. De prijzen en de Europese tickets worden binnenkort verdeeld. Ben je grote Clubfan, maar heb je geen abonnement? Dan kan ook jij vanaf nu jouw tickets of mini-abonnement in huis halen! Op een play-off mini-abonnement bespaar je trouwens maar liefst 10% in vergelijking met de losse tickets.

Voorrang Club ID-houders

Club ID-houders kregen tot maandag 25 maart de kans om met voorrang hun tickets of abonnement aan te schaffen. Vanaf nu is de vrije verkoop gestart. Belangrijk om te weten: enkel Club ID-houders kunnen losse tickets aankopen voor de thuiswedstrijden tegen Anderlecht, Antwerp en Union. Een mini-abonnement is wel beschikbaar voor iedereen.

Voor een Club ID-houder kost een mini-abonnement (vier matchen) tussen de 114 en 250 euro, voor niet ID-houders is dat tussen de 136 en 295 euro. Je kan ook individueel een match gaan bekijken dat kost je tussen de 25 en 50 euro als Club ID-houder. Ben je dat niet dan betaal je in de vrije verkoop tussen de 30 en 65 euro voor een plaatsje.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.