Home > Een man wint in Zonnebeke de Lotto-jackpot van meer dan1 miljoen euro

Een man wint in Zonnebeke de Lotto-jackpot van meer dan1 miljoen euro

Geschreven op 28 juni 2019 om 16:09 door Mario De Wilde

Op 9 januari 2019 veranderde het lot van een man uit West-Vlaanderen. Een 45-plusser won de Lotto-jackpot en werd zo met zijn 1.004.851,60 euro winst de 4de Lotto-jackpotwinnaar van West-Vlaanderen in 2019! De deelnemende cijfers liet hij aan het toeval over door 2 combinaties met Quick Pick te spelen in dagbladhandel ’t Rond Punt te Zonnebeke.

Ongelofelijk, maar waar
De eerste reactie van onze winnaar was er één vol ongeloof. Maar hij reageerde zeer rustig op zijn winst en wou het allemaal eerst even laten bezinken voordat hij zijn winnend ticket verzilverde bij de Nationale Loterij. Dit deed hij pas 4 maanden na de trekking! De geluksvogel speelde regelmatig met Lotto, soms op woensdag, soms op zaterdag. De kans was dus vrij groot dat hij op een dag zou winnen. Zelfs nu hij de Jackpot heeft gewonnen, met meer dan 1 miljoen euro, denkt deze Belg helemaal nog niet aan stoppen en blijft hij zijn geluk beproeven met Lotto.

Motorrijden en reizen
Onze gloednieuwe miljonair kan zich nu ten volle op zijn passie storten: motorrijden. Na de inspanning, komt de ontspanning en geniet deze Bourgondiër van zijn lievelingsgerecht: een goede steak met frietjes. Met zijn winst wil hij ook reizen, zoals de meeste Lotto-winnaars.

Lotto-winnaars
Lotto bestaat meer dan 40 jaar en in 2018 maakte Lotto 50 jackpot-winnaars, waarvan 31 miljonairs. Dit jaar zijn er tot op heden over het hele land al 26 winnaars die de Lotto-Jackpot gewonnen hebben, waarvan 16 geluksvogels Lotto-miljonair werden. In de laatste 17 jaar (sinds 2002) telt de provincie West-Vlaanderen niet minder dan 126 Lotto-jackpotwinnaars. En op winnen staat geen leeftijd. Zo was de oudste winnaar tot hiertoe 97 jaar en de jongste 19 jaar. Dankzij de Lucky Lotto Code zijn er elke week nog eens gegarandeerd 600 extra winnaars van 500 €.

Spelen is helpen
Mede dankzij haar spelers, kan de Nationale Loterij een brede waaier aan goede doelen ondersteunen. Jaarlijks (her)investeert de Nationale Loterij 320 miljoen euro in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve evenementen en projecten. Spelen is dus meer dan ooit, ook helpen…

(©)Foto Lotto: van links naar rechts: Public-relations van Lotto Caroline Vangoidsenhoven, twee  familieleden van de uitbaatster, uitbaatster Anne Bruwier en Joke Casier, Regionaal Kantoor Nationale Loterij

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.