Home > Eén maand geleden primeur in Oostende. Nu verkozen tot beste van de wereld: Gold Star Gin

Eén maand geleden primeur in Oostende. Nu verkozen tot beste van de wereld: Gold Star Gin

Geschreven op 30 augustus 2019 om 14:51 door Mario De Wilde

Ja sire, er zijn nog Belgen. Nog maar pas (juli 2019) werd de nieuwe Gold Star Gin boven de doopvont gehouden en nu al wist de sublieme fles de gouden medaille weg te kapen op CWSA. China Wine & Spirits Awards is de grootste en meest prestigieuze wijn&spirits competitie in Hong Kong en China. De zorgvuldig geselecteerde jury van CWSA bestaat uit de top-100 van de beste wijnkopers, importeurs, distributeurs en retailers, allen gevestigd in Hong Kong en China. Beschouw het evenement als de Champions League van de sterke dranken. De belangrijke medaille van CWSA betekent voor de bedenkers Christian De Gussem en Nadine Van Gulik zondermeer een topprestatie en geeft de kwaliteit van de gin aan voor de Chinese en bij uitbreiding de hele wereldmarkt.

Tijdens de avant-première in Oostende tijdens de Art & Lifestylebeurs in Oostende liet de gloednieuwe Gold Star Gin al meteen de monden van de kenners openvallen. Na enkele dagen werd de gin reeds als een fenomeen omschreven, die zowel nieuwe als meer ervaren ginliefhebbers flink aansprak. De Gold Star een gedistilleerde roze gin op basis van jeneverbes, aardbei en frambozen en enkele geheime ingrediënten. De inhoud van deze bijzondere fles heeft een fris fruitige afdronk en smaakt het best met een gewone tonic. Dit verrassend samenspel van geuren, kleuren en smaken blijft in de mond rondzingen tot de volgende slok er komt. En die komt er want Gold Star Gin is verslavend, zoals we dat noemen…..Van de Gold Star Gin is nu al geweten dat ze straks de geschiedenisboeken zal ingaan. De deelname en de gouden medaille aan CWSA was alvast een eerste schot in de roos.

Respect voor Christian De Gussem en Nadine Van Gullik die uiteraard bijzonder trots is met deze bijzondere onderscheiding. Voor de ondernemers uit Herselt zeker een beloning voor hun steevast geloof in zakendoen. Christian: “Ik geloofde zelf steevast in mijn missie om een mooie, smakelijke en vooral kwalitatieve gin op de markt te brengen. Ik heb voor deze gin lang geëxperimenteerd met allerlei recepten en met de hulp van enkele specialisten hadden we afgelopen zomer iets unieks in de fles. Tijdens de persconferentie in het Thermae Palace Hotel in Oostende werden we al uitvoerig gecomplimenteerd met de gin. Ik wilde hoe dan ook een hoogwaardig product neerzetten en dat is volgens mij gelukt. Het publiek, de horeca en de echte kenners zijn onverdeeld enthousiast en dat maakt ons natuurlijk bijzonder trots. Ik ben nu volop in de weer om de gin op grote schaal worldwide op de markt te brengen. Misschien nog leuk om te vermelden is dat wij van 19 tot en met 27 oktober op het Voedingssalon in Brussel staan met onze gin en hij daar natuurlijk ook kan geproefd en gekocht worden.”

Uiteraard kan hij ook besteld worden via mail: goldstargin@gmail.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.