Home > Eén jaar AMY MARY Ice Creams in Oostende dat € 556,50 inzamelt voor Lege Brooddozen

Eén jaar AMY MARY Ice Creams in Oostende dat € 556,50 inzamelt voor Lege Brooddozen

Geschreven op 25 juni 2024 om 07:01 door Mario De Wilde

Afgelopen zondag vierde ROSA haar eerste verjaardag met AMY MARY Ice Creams. Een bakfiets vol lekker ijs en versgebakken hoorntjes kwam aangereden om 14u klaar om die grote dag te vieren. De zaakvoerders trakteerden de hotelgasten, voorbijgangers en ROSA-lovers op heerlijke gratis Vanille Bean Berry Crisp ijsjes tussen 14:00 en 17:00 uur. In plaats van te betalen, konden mensen een vrijwillige donatie doen voor het Lege Brooddozen project van VZW Welzijnswerking, een initiatief dat ze het hele jaar door actief ondersteunen. Tijdens dit evenement hebben ze dankzij de gulle bijdragen van onze Rosa-lovers € 556,50 opgehaald. Waarvoor ontzettend veel dank!

Gedurende het hele jaar hebben de hotelgasten ook de mogelijkheid om een schoonmaakbeurt over te slaan tijdens een meerdaags verblijf, waarbij telkens € 5 naar het project gaat. Deze inspanningen hebben ons in staat gesteld om dit jaar het mooie bedrag van € 2680 te schenken. Bart Tommelein en Team VZW Welzijnswerking kwamen de cheque in ontvangst nemen in combinatie met een heerlijk ijsje uiteraard.

Bij ROSA hechten ze niet alleen waarde aan maatschappelijke betrokkenheid, maar ook aan duurzaamheid. Deze innovatieve Hydraloop-technologie heeft het afgelopen jaar maar liefst 614.340 liter water bespaard. Daarnaast hebben onze zonnepanelen en andere technologieën 21.134 kg CO²-uitstoot vermeden, een belangrijke stap naar een groenere toekomst. En ja, we zouden het bijna vergeten: de AMY MARY Ice Creams zijn ijzingwekkend lekker….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.