Home > Een hartverwarmend Kerstcadeau voor je voeten: een paar Glerups maakt iedereen blij

Een hartverwarmend Kerstcadeau voor je voeten: een paar Glerups maakt iedereen blij

Geschreven op 7 december 2021 om 10:28 door Mario De Wilde

De mooiste tijd van het jaar vraagt om lieve cadeaus onder de kerstboom. Zoals de pantoffels van Glerups, daar wordt iedereen blij van. Heerlijk om te geven en hartverwarmend om te krijgen. Je voeten blijven lekker warm dankzij de 100% wol van schapen die het goed hebben. Kijk voor informatie op www.binorm.nl/glerups. De pantoffels zijn zacht en zitten als gegoten: niet te strak en niet te los, maar precies goed. Ze vormen zich naar je voeten waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een flexibele, veerkrachtige tred. Santa Claus is coming to town!

In de mooiste Scandinavische en natuurlijke kleuren
Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. Ze zijn handgemaakt en verkrijgbaar in de mooiste Scandinavische en natuurlijke kleuren. De wol is afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland. Glerups pantoffels met zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Win een paar

Nu de Sint ons schoentje geledigd heeft, kunnen we een mooi paar Glerups pantoffels weggeven. Stuur ons voor donderdagmiddag 9 december een mailtje naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be en vertel waarom je warme voeten zo belangrijk vindt. Vrijdagmiddag lees je wie de voucher gewonnen heeft.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.