Home > Een echt blokpakket voor de Veurnse studenten

Een echt blokpakket voor de Veurnse studenten

Geschreven op 25 mei 2022 om 13:40 door Mario De Wilde

Het einde van het schooljaar nadert, en dus ook de stress rond de examens! Het Huis van het Kind Veurne-Alveringem zorgt voor extra ondersteuning door de studenten een blokpakket aan te bieden. Huis van het kind is er voor ouders, kinderen en jongeren tot 25 jaar. Je kan er terecht met vragen rond schoolproblemen of de zoektocht naar een leuke hobby, jeugdbewegingen, schoolcheques … Een fysiek Huis is er niet maar op heel wat antennepunten kan je wel terecht. Check deze op www.veurne.be/nl/huis-van-het-kind. Wil je het Huis van het Kind liever bellen? Dat kan op 058 33 05 75.

Het Huis van het Kind heeft alle Veurnse en en Alveringemse studenten die zijn geboren tussen 2004 en 2009 een brief gestuurd, waarmee ze een pakket kunnen afhalen. Dat kan bij een antennepunt, zoals de Jeugddienst of in BKO Benjamien. In het blokpakket vinden ze een balpen, fluo-stiften en een kladblok. Het Huis van het Kind wil jullie, hardwerkende tieners, een duwtje in de rug geven. In totaal zijn er meer dan 1100 pakketten, allemaal samengesteld door Alveringems schepen Karolien Avonture. Guido Hoste, schepen van Welzijn: “Ieder duwtje in de rug helpt tijdens de examenperiode. We willen met deze actie aantonen dat het Huis van het Kind er is voor ouders en kinderen. We bieden deze dienst graag aan om iedereen te kunnen helpen bij de opvoeding. Ik wens sowieso iedereen heel veel succes!”

Foto: Schepen van Welzijn Guido Hoste, Elien Stroobant van BKO Benjamien en aanspreekpunt voor Huis van het Kind en Lieselot Eyckmans van BKO Benjamien

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.