Home > €1842 voor Inloophuis t’hus in Waregem tijdens 28ste Tornooi van de schepen

€1842 voor Inloophuis t’hus in Waregem tijdens 28ste Tornooi van de schepen

Geschreven op 3 november 2023 om 10:37 door Mario De Wilde

Eergisteren woensdag 1 november 2023 vond voor de 28ste maal in Waregem het Tornooi Schepen van Sport plaats. Dit tornooi staat enkel open voor de vijf grootste Waregemse voetbalclubs die competitief voetbal spelen met een A-ploeg en daarnaast een volledige jeugdwerking hebben. Jong Vijve stond dit jaar in voor de organisatie van het gehele tornooi. Hiervoor werd een beurtenrol toegekend waarbij jaar na jaar een andere club deze taak op zich neemt. Voor de 4dee editie onder het vernieuwde concept van jeugdtornooi mocht men dus reeds spreken van een vaste waarde voor de clubs. Met 39 ingeschreven ploegen was het dus een druk gevulde voetbaldag.

In de voormiddag om 9.00 uur werd er van wal gestoken met een tornooi U10, U11 en U12, goed voor 18 ploegen. Zij speelden diverse wedstrijden per categorie. Op hetzelfde uur was er een
wedstrijd G-voetbal voor volwassenen en in de namiddag was het de beurt aan de allerjongsten (U7, U8, U9). Zij speelden wedstrijden van telkens 12 minuten. Alles samen waren er 39 ploegjes present. Als goed doel viel de keuze dit jaar op ‘Inloophuis t’hus’. T’hus is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Alles samen trotseerden 614 betalende aanwezigen het winterweer wat een bedrag van €1842 aan inkomgelden opleverde. Dat integrale bedrag werd geschonken aan het goede doel ‘inloophuis t’hus’.

 

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.