Home > €1,4 miljoen investering: een nieuwe unieke slaapbeleving met 270° Oostendse seaview

€1,4 miljoen investering: een nieuwe unieke slaapbeleving met 270° Oostendse seaview

Geschreven op 19 juni 2023 om 08:58 door Mario De Wilde

Nooz, erkend op VTM nieuws als pionier in ongekend privé genieten, investeert 1,4 miljoen euro in de meest unieke zintuiglijke slaapbeleving van de hele Belgische kust. UmiNooz brengt exclusief Japans ‘noozen’ met een sensationele Seaview van Duinkerke tot Zeebrugge.

Trendsetter Nooz
In 2006 bedacht Nooz in de Antwerpse Kempen een uniek wellnessconcept: 100% quality time als reis langs wonderlijke zintuiglijke ervaringen, die je met z’n tweeën in alle privacy – zonder andere mensen om je heen – beleeft. Je reist ‘ heel ver weg’ maar blijft toch ‘dicht bij huis’. 17 jaar later is ‘noozen’ een werkwoord geworden in Europa.

De meest unieke slaapbeleving van de Belgische kust
Vandaag start trendsetter Nooz in Oostende met zijn zesde invulling. Het exclusieve UmiNooz is de meest unieke slaapbeleving van de hele Belgische kust: een luxueus zintuiglijk wellnessappartement in Japanse sfeer vol verrassende extra’s, met een fenomenaal uitzicht van Duinkerke tot Zeebrugge.

Nu al wegdromen van UmiNooz…
Stel je voor hoe je ‘on top of the world’ een privé-appartement bewoont met je eigen binnen- en buitenjacuzzi op de 21ste verdieping. Met een zilte bries op je wangen en een glas champagne in de hand zie je de zon ondergaan in de zee… ’s Morgens kijk je – binnen of buiten – naar het schouwspel van aan- en afvarende boten in de jachthaven. En na een sessie in de panoramische Outdoor SeaSauna – compleet met kleursferen, topklanken en automatische opgietsessies – geniet je na op het ronde bed van de Japanse relax cube. Het zijn maar een paar van de vele onvergetelijke ervaringen die het exclusieve UmiNooz voor je in petto heeft.

Meer dan een klassiek zeezicht
Nooz-bezieler Wim Vanacker: “Met Nooz bieden we altijd iets dat voor een wonderlijk reisgevoel zorgt. Een tijd geleden heeft ook VTM nieuws dit erkend en Nooz dé pionier voor een echte adults-only-break in eigen land genoemd. Ook bij UmiNooz draait alles rond ervaringen die jullie als koppel meevoeren naar een andere wereld – goed voor een investering van 1,4 miljoen euro.”

Op de 21ste verdieping van de splinternieuwe prestigieuze SkyTower in Oostende biedt UmiNooz dankzij wandhoge ramen een 270°-panorama op alle landmarks van Oostende: de eindeloze zee, de levendige jachthaven, de iconische Mercator, het fraaie belle-époque-treinstation en de fascinerende skyline van de stad aan zee, die ’s avonds met zijn vele lichtjes betovert.

Op reis naar Japan
Bij UmiNooz stap je binnen in een 150 m² grote luxecocon met een royaal terras van 40 m². Alles in het interieur ademt classy minimalisme in Japanse stijl. Bedden zijn ingewerkt in verhoogde vloeren, de lange loungebar lijkt weggeplukt uit een Japans vijfsterrenhotel. Mysterieuze ronde lichtkoepel, paneelgordijnen en tatami-matten zorgen voor extra accenten, terwijl rode en zwarte tinten, steen, bamboe en andere natuurlijke materialen de sfeer helemaal afmaken.

Private sleeping & wellness experience
In dit exotische UmiNooz privé wellnessappartement, dat je volledig alleen bewoont, begint je wonderlijke reis pas goed. Je zintuigen kunnen volledig ontspannen in je eigen privé-wellness: in de buiten- of binnenjacuzzi, in de panoramische Sea Sauna (met kleuren, topklanken en automatische opgietsessies) of in de sfeervolle Sea Hamam. Doe daar nog fraaie kleursferen, een spectaculaire privé bioscoopervaring en een all- in vakantie bij en je hebt alles voor een onvergetelijk verblijf met zijn tweeën. Weg van alle externe prikkels. In alle rust en privacy. 100% noozen dus.

Noozen met Nooz
Nooz ontstond 20 jaar geleden als uiterst vernieuwend concept, met een basisidee dat op alle Nooz-locaties terugkomt. Wim Vanacker: “Noozen staat voor ‘disconnecting’: 100% quality time als reis doorheen zintuiglijke ervaringen, die je ‘verweg’ meenemen, terwijl je toch ‘dicht bij huis’ bent. Het uitschakelen van alle externe prikkels staat hierbij centraal, zodat je zonder afleiding alleen maar aandacht voor elkaar hebt. Dat staat lijnrecht tegenover hotels, restaurants of wellnesscentra, waar je altijd in een exploitatie of uitbating terechtkomt met onthaal, personeel, andere gasten, commercieel bandwerk, enz. en je je aan bepaalde uren moet houden. ‘Noozen’ is dan ook een werkwoord geworden dat staat voor pure quality time met 100% aandacht voor elkaar.”

Nooz bedenkt unieke wellnessdromen met focus op privacy, rust en zintuiglijke ervaringen, ver weg van de commerciële aanpak van hotels, restaurants en wellnesscentra. Daar zitten originele water- en wellnessbelevingen bij, zowel binnen als buiten, altijd in contact met de natuur. Ook het extern organiseren van privé-diners op maat, sublieme panoramische privé-ontbijten, gepersonaliseerde kleur- en klanksferen kunnen erbij horen. Altijd 100% disconnected…

Meer info op uminooz.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.