Home > € 5347 stampte Kletse Kieter Billy Dannaut uit Knokke-Heist bijeen

€ 5347 stampte Kletse Kieter Billy Dannaut uit Knokke-Heist bijeen

Geschreven op 28 september 2021 om 14:35 door Mario De Wilde

Gisteren overhandigde Billy Dannaut van wielerclub De Kletse Kietsen ter hoogte van de grenspaal in de Burkeldijk een cheque van 5347,5 euro aan voorzitter Frank Van Lersberghe van de vzw Kansenfonds. Billy fietste dit voorjaar van grenspaal tot grenspaal heel België rond. Hij legde deze grensverleggende tocht van 1515 km solo af in 12 etappes verspreid over 13 dagen. De 39-jarige dokwerker was oorspronkelijk van plan om iedere nacht in een slaapzak en hangmat onder de blote hemel door te brengen maar door de slechte weersomstandigheden is dit uiteindelijk maar 1 keer gebeurd.

Sympathisanten konden Billy per kilometer of per grenspaal sponsoren en zo de vzw ‘Kansenfonds’ uit Knokke-Heist financieel steunen. Met het project ‘De Wensenboom’ maakt de vzw Kansenfonds een warme kerst voor alle jongeren die in een maatschappelijk kwetsbare situatie opgroeien mogelijk. De aanvragen lopen via de partners van Huis van het Kind Knokke-Heist. Zo zorgt het Kansenfonds ervoor dat er voor zoveel mogelijk Knokke-Heistse jongeren iets leuks onder de kerstboom ligt.  Vorig jaar heeft de vzw Kansenfonds met deze actie 214 kinderwensen in vervulling kunnen brengen. De medewerkers hopen dankzij de inspanning van Billy hetzelfde resultaat te kunnen evenaren.

Giften t.a.v. vzw Kansenfonds zijn nog steeds welkom en kunnen via het rekeningnummer: BE83 9733 4686 0415. Hou ook zeker de acties van de vzw Kansenfonds in de gaten via https://www.knokke-heist.be/kansenfonds of https://www.facebook.com/vzwkansenfondsknokkeheist/

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.