Home > Duizenden West-Vlaamse getuigen afgelopen weekend op pad voor jaarlijks evenement

Duizenden West-Vlaamse getuigen afgelopen weekend op pad voor jaarlijks evenement

Geschreven op 7 juli 2024 om 22:48 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend en komend weekend van 12 tot 14 juli verplaatsen duizenden West-Vlaamse Getuigen van Jehovah zich naar Bornem. Dit om hun jaarlijks congres te houden. Dit jaar gaat het programma van hun congres over het stimulerende aspect van het goede nieuws. “Elke minuut worden de media en sociale netwerken overspoeld met slecht nieuws. Daarom willen we ons focussen op de vertroostende boodschap van hoop en delen dat dan ook graag met de mensen om ons heen”, zegt plaatselijke woordvoerder Lamelyn Bjorn. Op vrijdag en zaterdag wordt de eerste aflevering van een film over het leven van de historische figuur Jezus Christus uitgezonden. Het thema van de film is “Het goede nieuws volgens Jezus’. Meer info over dit regionale evenement is te vinden op jw.org.

3 reacties

P.A. Collinet
Geschreven op 2024-07-09 18:34:17
Na de conventie in het Nederlands was er nog een in het Frans (ik was erbij) en er komen er nog 2 in het Frans (12-14 en 19-21 juli in de WEX in Marche-en-Famenne). De toegang is gratis. Ik heb nog nooit een film gezien over het leven van Jezus Christus die zo trouw is aan de evangeliën. De gevoelens van de personages worden prachtig gesuggereerd. Ik had gewoon het gevoel dat ik de evangeliën aan het herontdekken was, ook al bestudeer ik ze al 50 jaar. Vertaald met DeepL.com (gratis versie)
Margareta Gelper
Geschreven op 2024-07-09 17:31:17
Heb genoten van het congres laatste weekend in Bornem hoop voor u het zelvde was heel mooi en leerzaam Mvg zuster Maggie
Delaere-Hoste Annie
Geschreven op 2024-07-08 15:50:08
Hart verwarmend en geloof versterkend , , dank je wel en Jehova’s zegen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.