Home > Duik morgenavond eens mee in de De Panne Sea Swim

Duik morgenavond eens mee in de De Panne Sea Swim

Geschreven op 5 juli 2023 om 07:02 door Mario De Wilde

Morgen donderdag 6 juli is er om 19.00u de tweede editie van de De Panne Sea Swim. Deze unieke zwemwedstrijd in de Noordzee maakt deel uit van het Zwemcriterium van de Westkust. Duik mee in een uniek zwemavontuur tijdens de tweede editie van De Panne Sea Swim. Je zwemt er onder begeleiding van onze reddingsdienst anderhalve kilometer langs de kustlijn in zee, tussen het Canadezenplein en De Rampe. Zowel recreatieve als competitieve zwemmers vanaf 14 jaar zijn welkom. Alle deelnemers krijgen na afloop een drankje en een versnapering. Voor de eerste drie zwemmers is er een klein geschenk voorzien.

Inschrijven
Ben je enthousiast en wil je absoluut deelnemen? Schrijf je dan nu al in (€ 4) via de website. De dag zelf kun je vanaf 16.00u inschrijven (€ 5) op de Zeedijk t.h.v. de Leopold I-Esplanade. Wie al ingeschreven is, kan zich dan ook aanmelden en ontvangt een chip en badmuts. Voor de start volgt een briefing.

Zwemcriterium
Nieuw dit jaar, is de samenwerking met Koksijde en Nieuwpoort. Dit resulteert in een Zwemcriterium van de Westkust met volgende wedstrijden:
​ – De Panne: 06/07
​ – Koksijde: 10/07 & 10/08 (koksijde.be)
​ – Nieuwpoort: 26/07 (nieuwpoort.be)

​ Elke zwemmer die aan minimaal 2 van de 4 zwemtochten deelneemt, kan in de prijzen vallen. Er zijn prijzen voorzien voor de 1e drie dames en de 1e drie heren. Ook zijn er tal van prijzen voor de recreanten die aan minimaal 2 zwemtochten deelnemen.
​ De prijsuitreiking vindt plaats op 19 september 2023 in De Panne.

Alle info op www.depanne.be/seaswim

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.