Home > Droom van Dries en Florence in vervulling: ZAELIG Hotel in Westkapelle geopend

Droom van Dries en Florence in vervulling: ZAELIG Hotel in Westkapelle geopend

Geschreven op 3 juli 2024 om 07:05 door Mario De Wilde

ZAELIG Hotel, de nieuwe naam van gevestigde waarde Hotel Ter Zaele in Westkapelle, is eergisteren in aanwezigheid van het college van burgemeester en schepenen van Knokke-Heist officieel geopend! De allereerste gasten werden er met open armen ontvangen en kunnen nu ontdekken wat eigenaars Florence en Dries, ondertussen de derde generatie om dit familiehotel uit te baten, allemaal in petto hebben.  Het hotel is volledig vernieuwd in een moderne Scandinavische, industriële stijl en is voorzien van een grote tuin met dierenparkje, strandje, petanquebaan, een bar met lokale producten, gratis autoparking en een grote bewaakte fietsenstalling.

Knokke-Heist met de familie of de fiets ontdekken? Dan ben je hier van harte welkom in een van de 22 kamers. Tien daarvan hebben zelfs een eigen kleine keuken, ideaal voor met het gezin.  In totaal omvat Zaelig Hotel 59 slaapplaatsen.  Ook locals die op zoek zijn naar een hippe vergaderzaal houden best ZAELIG Hotel in het achterhoofd. Dries en Florence beschikken namelijk over een moderne ruimte die naar wens kan ingericht worden voor 16 personen. Koffie, thee, water en veel koekjes – want die heb je nooit té veel – worden voorzien. Zitten de hoofden even te vol, dan kunnen aanwezigen de (dieren)tuin in om te chillen, te petanquen of een verfrissende plons in het zwembad nemen. Ook lunch is mogelijk op aanvraag.  Vanaf het najaar 2024 voorzien Dries en Florence ook ontbijtbuffet voor niet-hotelgasten.

· Oostkerkestraat 40, 8300 Westkapelle
· www.zaelighotel.com

2 reacties

Decavele Els
Geschreven op 2024-07-07 20:11:09
Hey Dries en Florence, Graag zou ik willen weten of we ook welkom zijn in jullie hotel met onze trouwe viervoeter en of er een fietsenstalling aanwezig is. Mvgr,Els
Stael Benedict
Geschreven op 2024-07-04 09:11:00
Van harte proficiat

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.