Home > Dringend vrijwilligers (m/vr) gezocht voor Oostendedag op 19 september

Dringend vrijwilligers (m/vr) gezocht voor Oostendedag op 19 september

Geschreven op 31 augustus 2021 om 10:22 door Mario De Wilde

Op zondag 19 september vindt de Oostendedag plaats. Die dag staan er in enkele Ontmoetingscentra en in de Wellingtonrenbaan heel wat leuke activiteiten op het programma. Om alles vlot te laten verlopen, zoekt de Stad nog enkele vrijwilligers.
Op 19 september 2021 organiseert de Stad de Oostendedag. Op de Wellingtonrenbaan vindt vanaf 16.00 uur het slotevenement van deze dag plaats. Om ervoor te zorgen dat mensen zonder probleem hun dorst kunnen lessen, wil Stad Oostende graag een beroep doen op vrijwilligers. We werken met 2 ploegen. Het eerste team gaat aan de slag van 15.00 tot 19.30 uur en staat ook in voor het aanvullen van de koelkasten. Het tweede team werkt van 19.30 uur tot middernacht.

Heb je zin om deel uit te maken van de ploeg achter de Oostendedag? Heb je ervaring met barwerk? Beschik je zelf over een Covid Safe Ticket? Stuur dan een mailtje naar charlotte.vantyghem@oostende.be of bel 059 25 82 38. Ook voor bijkomende vragen en meer informatie kan je hier terecht. Stad Oostende zorgt voor een toffe groep mensen, een warme sfeer, een goede omkadering, een verzekering én een vrijwilligersvergoeding.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.