Home > Drie dagen ‘Plezante & Uitzonderlijke Planten-POP UP’ in Safari Studios in Kortrijk

Drie dagen ‘Plezante & Uitzonderlijke Planten-POP UP’ in Safari Studios in Kortrijk

Geschreven op 16 mei 2019 om 08:31 door Mario De Wilde

Vandaag, morgen en overmorgen vindt de pop up PUP (Plezante &Uitzonderlijke Planten) plaats in de Safari Studios in Kortrijk, waar ook Goose de uitvalsbasis heeft. Een uitzonderlijke driedaagse voor alle groene vingers en plantenliefhebbers in Kortrijk. In het aanbod van deze winkel worden groene kamerplanten, enkele buitenplanten & een familie cactussen voorzien.

#belgischesierteelt

Hetaanbod van PUP bestaat grotendeels uit Belgische planten die ook daadwerkelijk in België worden opgekweekt. De organisatie wil hiermee de kwekers een hart onder de riem steken. De sector heeft het immers hard te verduren door hoge energiekosten, intensieve handarbeid en bikkelharde concurrentie vanuit het buitenland. Bovendien wordt het aanbod verder uitgebreid met producten vervaardigd door Kortrijks talent.Keramiek, macramé en terrariums zijn daarvan een voorbeeld.

#letsgetcleanair

PUP wil awareness creeren rond de voordelen van groene planten in huis. Planten zijn in de mogelijkheid om de luchtkwaliteit in huizen enorm te verbeteren. Je hoeft niet langer naar de bergen of de zee te gaan om zuivere lucht te inhaleren. Verschillende stoffen zijn gemakkelijk te zuiveren met kamerplanten. Ook hebben studies reeds aangetoond dat groene plantjes een positieve invloed hebben op het humeur. Een extra pluspunt is het designvolle karakter vansommige uitzonderlijke planten.

#pup2019

PUP is een initatief dat ontstaan is vanuit ondernemerschap en liefde voor de Belgische sierteelt en het genot van groene vrienden in huis. PUP werd eerder georganiseerd in Gent en had 4.000 bezoekers over de vloer. Ook Kortrijk toont zich van zijn beste kant en ondersteunthet initiatief in grote getalle.

www.pupplants.store

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.